Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος «πυροτέχνημα»: Παντρεύτηκαν και μετά από 3 λεπτά η νύφη τον χώρισε - Ο λόγος; Απίστευτος!

Τι συνέβη;

3 Ιουλίου 2022 09:09
Γάμος «πυροτέχνημα»: Παντρεύτηκαν και μετά από 3 λεπτά η νύφη τον χώρισε - Ο λόγος; Απίστευτος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρεκόρ για τον πιο σύντομο γάμο της ιστορίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από το Κουβέιτ, που παρέμεινε παντρεμένο μόλις για τρία λεπτά, προτού η ένωσή τους ακυρωθεί μετά από απαίτηση της νύφης.

Παράλληλα, διάβασε εδώ για την 72χρονη γιαγιά που παντρεύτηκε 19χρονο νεαρό που γνώρισε σε κηδεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η νύφη σκόνταψε και έπεσε κάτω, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε υπογράψει το γαμήλιο συμβόλαιο, στο προαύλιο του δικαστηρίου όπου έγινε η τελετή.

Ο γαμπρός τότε γέλασε και την αποκάλεσε «ηλίθια», κάτι που προκάλεσε την οργή της γυναίκας.

Με δάκρυα στα μάτια αλλά αποφασισμένη, η νύφη επέστρεψε μέσα στο δικαστήριο και απαίτησε από τον αξιωματούχο που την είχε παντρέψει να ακυρώσει τον γάμο, αίτημα που έγινε δεκτό.

χωρισμός βέρες

Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό από τον τοπικό Τύπο, πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν την γυναίκα «ανώριμη», αφού έσπευσε να διαλύσει τον γάμο της για μια «τόσο ασήμαντη αιτία».

Άλλοι χρήστες των social media ωστόσο, επικρότησαν την απόφασή της, τονίζοντας πως ανάμεσα στο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

Νύφη είχε αμφιβολίες για τον γάμο της και το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της - Η ιστορία της θα σας σοκάρει (Video)

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Επίσης δείτε τη σοκαριστική στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, που έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media.

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share