Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η 33χρονη έκανε ενέσεις για να ανορθώσει τους γλουτούς της - Αυτό που συνέβη 2 μήνες μετά θα σας "κόψει τα πόδια"

Σοκαριστικό!

2 Ιουλίου 2022 19:06
Αυτή η 33χρονη έκανε ενέσεις για να ανορθώσει τους γλουτούς της - Αυτό που συνέβη 2 μήνες μετά θα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η ιστορία μιας 33χρονης που ήθελε να ανορθώσει τους γλουτούς της και ταυτόχρονα να αυξήσει το μέγεθός τους και κατέληξε σε... κώμα! Τι συνέβη όμως στην άτυχη γυναίκα;

Η 33χρονη Μαριέλα Αλόνσο επισκέφθηκε μια κυρία που συστηνόταν ως πλαστικός χειρουργός και ήταν μάλιστα πολύ οικονομική γι' αυτό και την προτίμησε. Ωστόσο, η υποτιθέμενη γιατρός δεν έχει ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ούτε χρησιμοποιεί τα προβλεπόμενα υλικά.

Το θύμα, η Μαριέλα Αλόνσο, απευθύνθηκε στην Μπούλτον τον Αύγουστο του 2018 για θεραπεία μεγέθυνσης γλουτών, για την οποία πλήρωσε 725 ευρώ. Οταν μετά το τέλος της διαδικασίας παραπονέθηκε για οξύ πόνο, η «γιατρός» τη συμβούλεψε να πιει ζαχαρούχο νερό, ενώ επέμενε ότι θα της περνούσε ακόμα και όταν εκείνη άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη εγχείρηση αισθητικής που δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δείτε εδώ πώς κατέληξε η 22χρονη που ήθελε τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο.

Η Αλόνσο διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου έμεινε σε τεχνητό κώμα για δύο μήνες. Αφότου ξύπνησε, αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας και κίνησης, καθώς και ανωμαλίες μυϊκού τόνου, ενώ η Μπούλτον βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για απάτη και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

Αυτή η 33χρονη έκανε ενέσεις για να ανορθώσει τους γλουτούς της - Αυτό που συνέβη 2 μήνες μετά θα σας 'κόψει τα πόδια'

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share