Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

15χρονη έμεινε έγκυος από 13χρονο αλλά...Όταν έμαθαν ποιος ήταν ο πατέρας έπαθαν σοκ

Δεν ήταν ο 13χρονος

2 Ιουλίου 2022 12:05
15χρονη έμεινε έγκυος από 13χρονο αλλά...Όταν έμαθαν ποιος ήταν ο πατέρας έπαθαν σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 15χρονη κοπέλα έμεινε έγκυος, και από όσο όλοι πίστευαν, το παιδί ήταν του 13χρονου αγοριού της. Όταν γεννήθηκε το παιδί και έκαναν τεστ dna έπαθαν πλάκα.

Είναι η ιστορία ενός 13χρονου αγοριού, που ανακάλυψε ότι είναι πατέρας και μια ειλικρινής προειδοποίηση, που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα, όπως και με την ιστορία αυτής της 11χρονης. Το 2009, ο 13χρονος Άλφι Πάτεν έγινε μπαμπάς. Η κόρη του, Μάσι Ροξάν, γεννήθηκε ζυγίζοντας 3,5 περίπου κιλά.

«Ήταν μια τρελή στιγμή», είπε ο Άλφι . «Όταν κράτησα τη Μάσι για πρώτη φορά, ήταν καταπληκτικά. Ήμουν πολύ νεαρός για να καταλάβω τις συνέπειες του να είσαι μπαμπάς, αλλά μου άρεσε να την κρατάω και την αγάπησα αμέσως».

Η μητέρα, Σαντέλ Τσέντμαν, ήταν μόλις 15 ετών όταν γεννήθηκε η Μάσι. Σχεδόν αμέσως, έγινε γνωστός ως «ο μικρότερος πατέρας της Βρετανίας». Ξαφνικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν τον άφηναν ήσυχο.

«Η προσοχή που τραβούσα ήταν απίστευτη», είπε ο Άλφι . Οπουδήποτε και αν πήγαινα, οι άνθρωποι με αναγνώριζαν. Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι για εβδομάδες. Έπρεπε να αποχωρήσω από το σχολείο».

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έγραφαν σχετικά με την ιδέα ότι κάποιος τόσο νέος και αφελής, δε θα μπορούσε να μεγαλώσει ένα παιδί. Όταν ένας ρεπόρτερ ρώτησε τον Άλφι αν μπορούσε να εξασφαλίσει το μωρό οικονομικά, απάντησε: «Τι είναι οικονομικά;»

Φυσικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το διέδωσαν και οι άνθρωποι σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, μιλούσαν για το πώς ο 13χρονος που δεν ήξερε τι σημαίνει «οικονομικά», μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη μιας ανθρώπινης ζωής.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του Άλφι , Νίκολα, ήταν συντετριμμένη. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν, ότι είχε υποψίες. Στο κάτω-κάτω, ο Άλφι ήταν μικρός όταν γεννήθηκε η Μάσι και η φωνή του δεν είχε καν σπάσει.

«Όταν προσπάθησα να του μιλήσω για το πώς ακριβώς έπρεπε να συμβεί, τα χασε», είπε η Νίκολα. Εν τω μεταξύ, η μητέρα του Άλφι , Νίκολα, ήταν συντετριμμένη. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν, ότι είχε υποψίες. Στο κάτω-κάτω, ήταν μικρός όταν γεννήθηκε η Μάσι και η φωνή του δεν είχε καν σπάσει.

Η αποκάλυψη

«Όταν προσπάθησα να του μιλήσω για το πώς ακριβώς έπρεπε να συμβεί, τα χασε», είπε η Νίκολα. Έτσι, η Νίκολα τον ώθησε στο να κάνει τεστ πατρότητας. Είχε την αίσθηση ότι η Μάσι δεν μπορούσε να είναι παιδί του γιου της και ότι άλλα δύο αγόρια στη γειτονιά είχαν ήδη ισχυριστεί ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι οι πατεράδες. Αισθάνονταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κατάσταση και ήθελε να το φτάσει μέχρι το τέλος.

Και αποδείχθηκε ότι ο Άλφι δεν ήταν ο πατέρας. Ο ίδιος κατέρρευσε. «Έκλαιγα για μέρες και άφησα το δωμάτιό μου», είπε ο ω. «Για να κάνω τα πράγματα χειρότερα, δεν έχω ξαναδεί ποτέ τη Μάσι, επειδή η Σαντέλ και η οικογένειά της απομακρύνθηκαν μόλις διαπίστωσαν ότι δεν ήμουν ο μπαμπάς».

Ένα άλλο αγόρι από τη γειτονιά, ο Τάιλερ Μπάρκερ, ο οποίος ήταν 13 κατά τη στιγμή της σύλληψης. Παραδέχθηκε ότι έχασε την παρθενιά του με την Σαντέλ , μια νύχτα που είχε μεθύσει.

«Η επαφή μαζί της ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα στη ζωή μου», δήλωσε ο Τάιλερ. «Μακάρι να μην την είχα συναντήσει ποτέ».

 15χρονη έμεινε έγκυος από 13χρονο αλλά...Όταν έμαθαν ποιος ήταν ο πατέρας έπαθαν σοκ

«Μου το είχε ζητήσει μερικές φορές, αλλά συνέχιζα να την αγνοώ», εξήγησε ο Τάιλερ . «Ήταν ρουτίνα για τα αγόρια να πέφτουν μαζί της στο κρεβάτι. Αλλά εγώ κοιμήθηκα μαζί της μόνο μία φορά».

Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, μόνο μία φορά αρκεί για να μείνει ένα κορίτσι έγκυος. Και έτσι, ο Τάιλερ έγινε πατέρας σε ηλικία 14 ετών.

Όταν αυτή η σκανδαλώδης ιστορία βγήκε στη φόρα, πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο το χρησιμοποίησαν ως παράδειγμα κακής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Κανένας από τους δυνητικούς πατέρες δεν είχε χρησιμοποιήσει αντισύλληψη.

«Δεν είχα χρησιμοποιήσει καμία αντισύλληψη, αλλά η Σαντέλ μου είχε πει ότι θα έπαιρνε χάπι το επόμενο πρωί», υποστήριξε ο Τάιλερ . «Νόμιζα ότι θα το φροντίσει».

Ενώ ο Τάιλερ αναγκάστηκε να μεγαλώσει μέσα σε μια νύχτα και να αναλάβει το ρόλο του πατέρα, ο Άλφι απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι δεν ήταν ο πατέρας. Πίστευε ότι αυτός και η Σαντέλ , ήταν μονογαμικοί. Είχε πάει μέχρι και στα ραντεβού της με το γιατρό μαζί της και κράτησε το μυστικό της εγκυμοσύνης μέχρι να είναι έτοιμη για να το πει στους γονείς της.

Αλλά ο Άλφι έπρεπε να το ξεπεράσει. «Συνέχισα» είπε. «Η οικογένεια βοήθησε. Οι φίλοι βοήθησαν». Οι φίλοι του Τάιλερ , εν τω μεταξύ, δεν ήταν τόσο βοηθητικοί.
«Όλοι οι φίλοι μου με πειράζουν, αλλά δεν είναι αστείο», είπε. Και σίγουρα δεν είναι αστείο.

Η Νίκολα και ο πατέρας του Άλφι, Ντέννις, κατακρίθηκαν για την ανατροφή των παιδιών τους. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως εκμεταλλεύτηκαν τις κακουχίες του μικρού γιου τους.

«Δεν ήμασταν σε αυτό για τα χρήματα», δήλωσε η Νίκολα. «Δεν έβγαλα ούτε μια δεκάρα από αυτά τα άρθρα, ούτε θυμάμαι πώς συνέβησαν οι συνεντεύξεις και πώς οι άνθρωποι ήρθαν εδώ να μας μιλάνε».

Ο Άλφι το 2014, εξέφρασε τη λύπη του για ό, τι συνέβη. «Χαίρομαι που δεν είμαι πατέρας τώρα», παραδέχτηκε. Και τι γίνεται τώρα; «Έχω κάνει δύο σχέσεις με κορίτσια από τότε», είπε. «Αλλά όσον αφορά στα μωρά, δεν έχω πρόθεση να κάνω σύντομα. Ίσως αργότερα στη ζωή μου».

Όσο για το μωρό Μάσι , είναι υπό τη φροντίδα της Σαντέλ και της μητέρας της Πέννυ Στέντμαν. Η Μάσι είναι 8 ετών, μόλις 4 χρόνια νεότερη από τον Άλφι όταν έχασε την παρθενία του με την Σαντέλ . Ας ελπίσουμε ότι η Μάσι θα μάθει από τα λάθη των γονιών της και θα χρησιμοποιεί προστασία όταν γίνει σεξουαλικά ενεργή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share