Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

87χρονη γιαγιά μπαίνει στο σπίτι της και ξεσπάει σε κλάματα - Αυτό που αντίκρισε...

Δεν το περίμενε κανείς!

1 Ιουλίου 2022 23:09
87χρονη γιαγιά μπαίνει στο σπίτι της και ξεσπάει σε κλάματα - Αυτό που αντίκρισε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γιαγιά μπήκε στο σπίτι της και ήρθε αντιμέτωπη με ένα θέαμα που δεν περίμενε. Αυτό που αντίκρισε την έκανε να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Καθώς οι Μπόνι και Τζόρτζ Μίλλερ έφτασαν στην τρίτη ηλικία, το σώμα της Μπόνι και το μυαλό του Τζόρτζ άρχισαν να φθείρονται, όπως συνέβη και σε αυτή την ηλικιωμένη που πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Το ηλικιωμένο ζευγάρι, 87 ετών και οι δύο, έπρεπε να στηρίζουν ο ένας τον άλλο, για να καταφέρουν να λειτουργήσουν όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

Ο γιος τους, Σον, ανησυχούσε πολύ γι ‘αυτούς. Γνωρίζει το πόσο πολύ αγαπιούνται. Δεν άντεχε στην σκέψη όμως, πως θα καταλήξουν σε γηροκομείο. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε για τους γονείς του.

Όταν η Μπόνι έσπασε τον ώμο της, ο Σον και η σύζυγός του, Τζάιν, άρχισαν να εξερευνούν εναλλακτικές για την διαμονή των ηλικιωμένων γονιών.

Έψαχναν για σπίτι που να έχει αρκετό χώρο, ώστε να την κάνουν γκαρσονιέρα. Έτσι, ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας, θα μπορούσε να έχει ιδιωτική ζωή, ενώ παραμένει κοντά στους αγαπημένους.

Τι έκαναν;

Το ζευγάρι από τη Βρέμη, Οχάιο, γκρέμισαν έναν τοίχο στο υπόγειο τους. Απομάκρυναν τα πάντα από την αίθουσα αναψυχής τους, από το τραπέζι μπιλιάρδου, έως το μηχάνημα καραόκε. Έκαναν το υπόγειο τους, μια πλήρως επιπλωμένη και λειτουργική γκαρσονιέρα για τους γονείς του.

Παρακολουθήστε το βίντεο,στο οποίο ο Σον, εκπλήσσει τη Μπόνι και τον Τζόρτζ με το πανέμορφο, ολοκαίνουργιο χώρο τους. Η Μπόνι , ξεσπάει σε δάκρυα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share