Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)

Σοκαριστική στιγμή

1 Ιουλίου 2022 21:27
Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που η μητέρα κολυμπούσε με τα 4 παιδιά της στην παραλία, πίστευε πως ήταν ακόμη μια ήσυχη ημέρα όπου θα απολάμβανε τον ήλιο και την αμμουδιά στο Okinawa Island της νότιας Ιαπωνίας. Ο μόνος που έλειπε από το ιδανικό σκηνικό ήταν ο σύζυγό της, Hyrum Bronson. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Ο Bronson είχε πάρει μετάθεση στο Αφγανιστάν για 6 μήνες. Οπότε ένα φίλος προσφέρθηκε να τραβήξει με την κάμερα την οικογένεια για να του στείλουν το στιγμιότυπο.

Τη στιγμή όμως που η μικρή του κόρη, Charity, λέει ότι θα αγαπάει τον μπαμπά της για πάντα, κάτι παράξενο συνέβη στο νερό πίσω τους...

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό να γίνεται σε αυτό το γραφείο - Δεν θα θέλατε να είστε εκεί

Τα φαντάσματα ίσως να είναι και ο εφιάλτης του κάθε ανθρώπου. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας λοιπόν σε ένα γραφείο, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Στο σοκαριστικό βίντεο, που καταγράφηκε στις 3:00 π.μ, βλέπουμε καρέκλες να μετακινούνται μόνες τους, τις οθόνες να αναβοσβήνουν και τα συρτάρια να ανοίγουν. Αν δεν πιστεύατε έως τώρα στα φαντάσματα, αυτό το βίντεο μπορεί να σας πείσει.

Οι κάμερες μπορούν να αποκαλύψουν πολλά τελικά, από την συμπεριφορά ενός ανθρώπου όταν είναι μόνος του, ακόμα και εξωπραγματικά πράγματα. Δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινό ή "πειραγμένο", αλλά είναι ανατριχιαστικό, και δεν θα θέλαμε να ήμασταν εκεί την ώρα που γινόταν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share