Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος - Μόλις το άκουσε η μητέρα της... (Video)

Σοκαριστική ιστορία!

1 Ιουλίου 2022 20:12
19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος - Μόλις το άκουσε η μητέρα της... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

19χρονη πήγε στο γιατρό της και του είπε πως είναι έγκυος, αλλά μόλις το άκουσε η μητέρα της...! Επίσης, μία 24χρονη έγκυος πήγε να ανακαλύψει το φύλο του μωρού, μόλις όμως είδε τον υπέρηχο «πάγωσε»

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» λέει η 19χρονη Χάλεϊ που εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil. Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά...ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Ωστόσο, η μητέρα της, Κρίστι, σύμφωνα με την Huffington Post λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Χάλεϊ δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος» λέει η ίδια. «Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι...Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου» υποστηρίζει η 19χρονη.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Χάλεϊ έχει ισχυριστεί στο παρελθόν πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της. Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος.

Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Δείτε την ιστορία της 19χρονης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share