Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

TikTοker δέχεται άθλια σχόλια για το τι της βρήκε ο άντρας της - Η απάντησή της συγκλονίζει!

Απαντάει με τον καλύτερο τρόπο!

1 Ιουλίου 2022 16:23
TikTοker δέχεται άθλια σχόλια για το τι της βρήκε ο άντρας της - Η απάντησή της συγκλονίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φτιάξε Tik Tok και Insta, μας είπαν. Θα είναι ωραία, μας είπαν. Ανοίξαμε λοιπόν κι εμείς τους λογαριασμούς μας και καταλάβαμε ότι δεν είναι τόσο fun και αθώα όσο μας τα περιέγραφαν.

Δείτε επίσης: 27χρονη ζύγιζε 160 κιλά - Τα «μυστικά» στη διατροφή της που την έκαναν να χάσει 98 κιλά σε 2 χρόνια (photo)

Πάνε χρόνια που τα social media έχουν μπει στη ζωή μας, αλλά η «εξέλιξη» δεν είναι ένας όρος που γνωρίζουν πολύ καλά. Θα περίμενε κανείς ότι μετά από δισεκατομμύρια posts και ακατάπαυστη ρητορική υπέρ της καλοσύνης, τα hate comments δε θα είχαν θέση σε αυτά. Μια ματιά στα σχόλια ωστόσο κάτω από διάφορες αναρτήσεις, θα ακυρώσει αμέσως αυτήν την προσδοκία.

Η Alicia McCarvell από τον Καναδά είναι μία τέτοια περίπτωση. Το σώμα της συγκεκριμένα αποτελεί συχνά αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, ενώ όποτε ποστάρει κάτι με τον άντρα της, Scott McCarvell, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για κάποιους να κρατήσουν την αποψάρα τους για τον εαυτό τους.

Για κακή τους τύχη, η Alicia ξέρει ότι το ξέρασμα κακίας των ανθρώπων αυτών είναι η πραγματική ασχήμια της υπόθεσης και όχι τα κιλά της, οπότε δε νοιάστηκε να τους εκθέσει!

Η McCarvell είναι γνωστή στο χώρο του TikTok, με πάνω από 5 εκατ. ακόλουθους. Η ίδια προσπαθεί να μάθει τους followers της πώς να αγαπούν τον εαυτό τους και μοιράζει body positivity μηνύματα αναρτώντας βιντεάκια που ανεβάζει κάθε κοπέλα στην εν λόγω εφαρμογή, πράγμα που εξοργίζει κάποιους λόγω των κιλών της.

Το βίντεο που έγινε viral (με 35 εκατ. views) και έδειξε τι σκατοψυχιά υπάρχει εκεί έξω, είναι το παρακάτω. Σημείωση: Μην περιμένετε να δείτε κάτι σούπερ ουάου κι αμφιλεγόμενο, ένα απλό transition είναι, που σίγουρα έχετε δει άλλες 10 φορές κάνοντας σκρολ.

@aliciamccarvell

My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ||••

♬ original sound - cam

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share