Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

80χρονη γιαγιά πήγε στο ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα - Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα γιατί...

Αυτό που συνέβη μετά θα σας σοκάρει!

1 Ιουλίου 2022 14:26
80χρονη γιαγιά πήγε στο ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα - Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πραγματική ιστορία που είχε λάβει χώρο στην Κρήτη, πριν μερικά χρόνια και είχε συγκλονίσει όλο το νησί. Μια γιαγιά λοιπόν, ενώ πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ, αγανακτισμένη έβαλε τα κλάματα.

Τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς, σαν αυτή παρακάτω, πρέπει να επιβραβεύονται. To Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία ενός 50χρονου που είδε κάτι τρομερό στο ATM -διαβάστε εδώ αναλυτικά- θα σας παρουσιάσει την ιστορία της γιαγιάς, όπως ακριβώς είχε δημοσιευθεί στο cretalive.gr.

"Αγαπητό Cretalive,

Βρίσκομαι στα Μάλλια για διακοπές,και σας ενημερώνω για το παρακάτω!

Στην περιοχή των Μαλλίων, σήμερα μια υπερήλικας γερόντισσα,προσπαθούσε να βγάλει χρήματα απο το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας! Η γιαγιά ήταν παντελώς ανίδεη, και άρχισε μέσα στη στεναχώρια της να κλαίει,γιατί δεν μπορούσε να κάνει ανάληψη.

80χρονη γιαγιά πήγε στο ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα - Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα γιατί...

Την είδε ένας άντρας -περίπου σαράντα ετών – σας δίνω χαρακτηριστικά του,πολύ ψηλός -και πήγε δίπλα της να την ρωτήσει τι συμβαίνει! Η γιαγιά είχε από την στεναχώρια της κόψει την κάρτα, και του έλεγε ότι δεν έχει παιδιά,και είναι και χήρα,και πως θα πάρει την σύνταξη της χωρίς το βιβλιάριο.

Ο άνδρας τότε την αγκάλιασε και αυτή έκλαιγε συνεχώς, και τότε έβγαλε από την τσέπη του χρήματα,και της έδωσε να πάει να ψωνίσει,όπως της είπε!

Συγκλονιστικές στιγμές, η γιαγιά τον ρώτησε ποιος είναι και της δίνει χρήματα,και ο άντρας απάντησε, γιαγιά μην στεναχωριέσαι ,είμαι στην Περιφέρεια Κρήτης σύμβουλος, μην φοβάσαι της είπε! Πάρτα της λέει να κάνεις την δουλειά σου και έχει ο θεός!

Η γιαγιά είχε έρθει όπως μας είπε από ένα μακρινό χωριό,για να δει πως θα πληρωθεί την αγροτική της σύνταξη,πρώτη φορά με κάρτα!

Συγχαρητήρια στον περιφερειακό σας σύμβουλο,και θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομά του,συγχαρητήρια στον κρητικό λαό. Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών".

Αν δείτε αυτό το χρώμα σε ΑΤΜ καλέστε την αστυνομία - Μεγάλη απάτη

Γενικά κυκλοφορούν πολλά αποδεικτικά στοιχεί που αποδεικνύουν ότι προσπαθούν να σας εξαπατήσουμε μέσα από ένα ΑΤΜ, και ενδεχομένως να αποσπάσουν χρηματικά ποσά μέσα από την κάρτα σας.

Ένα από αυτά είναι η αλλαγή στο χρώμα ενός κουμπιού του, ή και κάτι περίεργο που μπορείτε να δείτε στην υποδοχή της κάρτας. Το χρώμα του κουμπιού έχει αλλάξει, και έγινε κίτρινο (το συγκεκριμένο ήταν μαύρο πριν). Αν παρατηρήσετε μια τέτοια αλλαγή μην κάνετε καμία χρηματική συναλλαγή.

Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει για όλα τα ΑΤΜ, μιας και κάποια από την αρχή μπορεί να έχουν κουμπί με κίτρινο χρώμα. Αν ωστόσο παρατηρήσετε ότι το άλλαξαν, μην το αγνοήσετε.

80χρονη γιαγιά πήγε στο ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα - Λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα γιατί...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share