Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

"Παρ'το και αντε γα...": Σε αυτό το εστιατόριο πληρώνεις για να φας και σε βρίζουν

Το εστιατόριο με το πιο αγενές προσωπικό στον κόσμο

1 Ιουλίου 2022 14:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Karen's Diner είναι ένα εστιατόριο που έχει νόστιμο φαγητό, αλλά το πιο αγενές προσωπικό σε όλο τον κόσμο. «Διάβασε τον κατάλογο και πες μας γρήγορα τι θες, γιατί έχουμε και δουλειές». «Νομίζεις ότι θα γίνεις influencer επειδή βγάζεις φωτογραφία αυτό το μπέργκερ;». Με την ευκαιρία, δείτε το χαμό που προκάλεσε φωτογραφία από πρόταση γάμου.

«Πάρε το φαγητό σου και άντε γαμ...». Αυτά και άλλα πολλά ξεστομίζονται καθημερινά από το προσωπικό του και παρόλο που το service του είναι εκ φύσεως απαράδεκτο, το ιδιαίτερο κόνσεπτ του έχει οδηγήσει στην εξάπλωσή του τους τελευταίους μήνες.

Το πρώτο εστιατόριο στο οποίο ο πελάτης πληρώνει για να τον βρίζουν και δεν έχει ποτέ δίκιο, άνοιξε στο Σίδνεϋ τον Οκτώβριο του 2021. Στη συνέχεια, άνοιξαν άλλα τέσσερα, τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Σέφιλντ, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ) και ένα στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού αναφέρουν ότι «το φαγητό είναι καλό, αλλά το service είναι ανύπαρκτο». Στο Karen's Diner μπορείς να διαμαρτυρηθείς όσο θες, καθώς δεν νοιάζει απολύτως κανέναν, ενώ αν κάνει κάποιος το λάθος και φωνάξει τον υπεύθυνο για την κατάσταση, τότε θα τα ακούσει και από πάνω.

Στα videos που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κάνουν τον γύρο του κόσμου, οι πελάτες φαίνεται οτι βιώνουν μια σουρεαλιστική εμπειρία. Οι σερβιτόροι πετάνε τους καταλόγους στο πάτωμα, τους βρίζουν, τους μειώνουν, τους αποκαλούν συνεχώς «μαλ...ς», αλλά παρόλα αυτά το κοινό το δείχνει να το απολαμβάνει. Πληρώνει αδρά για να το ζήσει, ενώ υπόσχεται ότι θα ξαναπεράσει για ένα μπέργκερ και μερικές βρισιές!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share