Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μοιάζουν με χαρούμενο ερωτευμένο ζευγάρι αλλά...Όταν δείτε το ανατριχιαστικό μυστικό τους, θα πάθετε σοκ

Δεν πάει το μυαλό σας

1 Ιουλίου 2022 13:34
Μοιάζουν με χαρούμενο ερωτευμένο ζευγάρι αλλά...Όταν δείτε το ανατριχιαστικό μυστικό τους, θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μοιάζουν με ένα χαρούμενο και ερωτευμένο ζευγάρι, αλλά όταν διαβάσετε την ιστορία τους θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια.

O Ντάνιελ και η Άνα Πάρα είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι από την Ισπανία και έχουν σχέση εδώ και τρία χρόνια. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: η Άνα είναι τώρα έγκυος με το πρώτο τους παιδί. Γιατί αποτελεί πρόβλημα; Ο λόγος είναι ότι μοιράζονται κοινό επώνυμο όχι επειδή είναι παντρεμένοι, αλλά επειδή είναι άμεσοι συγγενείς. Η ιστορία τους έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως και αυτή εδώ μιας γυναίκας που γέννησε στον τάφο της.

Ο πατέρας της Άνα της έφυγε με τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί, αλλά άκουσε φήμες ότι είχε αποκτήσει ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα. Όταν ήταν 20 ετών, η Άνα έψαξε στο Διαδίκτυο και κατάφερε να βρει τον αδελφό της, Ντάνιελ, μέσω του Facebook. «Δύο μέρες αργότερα, συναντηθήκαμε και έκτοτε είμαστε αχώριστοι», λέει η ίδια.

Η φιλία μεταξύ των δύο ετεροθαλών αδερφών ήταν ισχυρή. Είχαν πολλά κοινά και τα πήγαν αμέσως καλά. Τότε, μια μέρα η σχέση τους μετατράπηκε σε κάτι περισσότερο από φιλία. «Διασκεδάζαμε και φιληθήκαμε», λέει ο Ντάνιελ. Στην αρχή, βέβαια, ήταν και οι δύο σε κατάσταση σοκ. Όμως, παρά το γεγονός ότι ήταν ετεροθαλή αδέρφια, ο Ντάνιελ και η Άνα γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δύο ενήλικες και δεν ήταν σε θέση να αρνηθούν τα αισθήματά που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Για να αποφύγουν την κριτική, κράτησαν το ειδύλλιο τους μυστικό, μέχρι που αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να σταματήσουν να κρύβονται και παραδέχτηκαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον σε όλη τη χώρα – το ζευγάρι ομολόγησε την αιμομικτική σχέση τους σε μια ζωντανή ισπανική τηλεοπτική εκπομπή.

Η απαγορευμένη αγάπη τους προκάλεσε θετικά και αρνητικά σχόλια. Πολλοί τους υποστήριξαν και θεώρησαν την δήλωσή τους μια ρομαντική χειρονομία, αλλά η πλειοψηφία τους αποκάλεσε «αμαρτωλούς» και δέχτηκαν μέχρι και απειλές. «Δεν μιλάω με τη μητέρα μου, αλλά μου είπαν ότι δεν δέχτηκε πολύ καλά», λέει η Άνα. Αλλά ο πατέρας που μοιράζονται, λέει ότι είναι χαρούμενος και περήφανος.

Μοιάζουν με χαρούμενο ερωτευμένο ζευγάρι αλλά...Όταν δείτε το ανατριχιαστικό μυστικό τους, θα πάθετε σοκ

Τώρα η Άνα είναι 28 ετών και εργάζεται ως βοηθός καταστήματος, και ο Ντάνιελ είναι 25 και εργάζεται σε ένα σούπερ μάρκετ. Το ζευγάρι μοιράζεται ένα σπίτι, έναν σκύλο, έναν πατέρα, και σύντομα θα μοιραστούν κάτι περισσότερο – σε περίπου 12 εβδομάδες η Άνα θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί!

Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται: τα μωρά που γεννιούνται από αιμομικτική σχέση έχουν 25% περισσότερες πιθανότητες να κληρονομήσουν κάποια ασθένεια που υπάρχει μέσα στο οικογενειακό δέντρο. Επιπλέον, μόνο η Άνα μπορεί να εμφανιστεί στο πιστοποιητικό γέννησης του μωρού ως η μητέρα, ο Ντάνιελ νόμιμα μπορεί να φαίνεται μόνο ως θείος του.

Όπως και στις περισσότερες χώρες, ο γάμος μεταξύ αδελφών δεν είναι νόμιμος στην Ισπανία, αλλά εξακολουθούν να θέλουν μια «ψεύτικη γιορτή», όπως την αποκαλεί ο Ντάνιελ, μια συμβολική εκδήλωση, όπου θα γιορτάσουν την ένωσή τους.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους είναι πολύ ασυνήθιστη, είναι προφανές ότι το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο. Και η αποκάλυψη της σχέση τους στον κόσμο ήταν ομολογουμένως ένα τεράστιο βήμα. Εσείς τι πιστεύετε; Είστε υπέρ ή κατά της σχέσης τους;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share