Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιο μητρικό ένστικτο; Η αντίδραση του πατέρα ενώ κοιμόταν σώζει το παιδί (Video)

Ούτε ο ύπνος δεν σταματά τα αντανακλαστικά ενός πατέρα!

30 Ιουνίου 2022 23:56
Ποιο μητρικό ένστικτο; Η αντίδραση του πατέρα ενώ κοιμόταν σώζει το παιδί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα τραβάει βίντεο το μωρό της που προσπαθεί να ξυπνήσει τον μπαμπά του. Εκείνος φαίνεται να κοιμάται. Δείτε όμως τι γίνεται στο τέλος…

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό: Αρσενικό λιοντάρι κατασπάραξε θηλυκό σε ζωολογικό κήπο

Ούτε ο ύπνος δεν σταματά τα αντανακλαστικά ενός πατέρα!

Dad Saves Daughter Falling Off Bed

Now that's dad instinct at its best.

Posted by HuffPost UK Parents on Thursday, May 26, 2016

Νόμιζε πως ήταν έγκυος όμως όλα τα τεστ ήταν αρνητικά - Όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί έπαθαν σοκ

Βλέποντας της κανείς θα ορκιζόταν όταν ήταν έγκυος όμως η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ μια 19χρονη που έμεινε έγκυος και τώρα τη φωνάζουν "Παναγία".

Αρχικά η 28χρονη επέμενε ότι πρέπει να είναι έγκυος. Όμως, όλες οι σχετικές εξετάσεις εγκυμοσύνης ήταν αρνητικές.

Ένας υπερηχογράφος και μία αξονική τομογραφία αποκάλυψαν την γιγάντια κύστη, βάρους 26 κιλών, που χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να αφαιρεθεί. Μάλιστα το βάρος της κύστης ισοδυναμεί με επτά νεογέννητα μωρά.

Όλα άρχισαν το 2014 όταν η τότε 24χρονη ξεκίνησε να παίρνει βάρος. Επειδή όμως πάντα είχε παραπανίσια κιλά δεν ανησύχησε. Έκανε γυμναστική, έτρωγε υγιεινά, αλλά η κοιλιά της ολοένα και μεγάλωνε κι αυτό άρχισε να την προβληματίζει.

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά» εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η 28χρονη για την εμπειρία της.

«Δεν μπορούσα να κάνω ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, όπως να οδηγήσω το αυτοκίνητό μου ή να ανέβω σκάλες. Ευχαριστώ τον χειρουργό μου που μπορώ να ζω και πάλι φυσιολογικά» εξομολογήθηκε η ίδια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share