Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... (Video)

Ανατριχιαστικό

30 Ιουνίου 2022 15:03
Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα τραβάει την τέλεια φωτογραφία, αλλά ο γιος της δεν βλέπει την θανάσιμη απειλή που κρύβεται στο βλέμμα του πατέρα... Ενώ, ένας 35χρονος παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι. Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την φωτογραφία θα θα σας προκαλέσει ανατριχίλα...

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και δημιούργησε την οικογένειά του στο Highland Park του New Jersey. Αλλά ενώ ο Tim φαινόταν υγιής και καλά στο εξωτερικό, πιέζονταν από πιο σκοτεινά συναισθήματα και τελικά, έγινε εξαρτημένος από το αλκοόλ.

Ο Tim προσπάθησε να πάρει θεραπεία και του δόθηκαν διαφορετικά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τον εθισμό και την κατάθλιψη. Εν τω μεταξύ, ο γιος τους Shane δεν κατάλαβε ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε με τον πατέρα του μέχρι τους τελευταίους μήνες «πριν από το τέλος».

Τον Ιανουάριο του 2016, ο Tim πήρε τη ζωή του. Ο Shane ήταν μόλις 10 χρονών. Η μητέρα του εξήγησε στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους πέθανε από μια ασθένεια που ονομάζεται κατάθλιψη.

Αρχικά, ο Shane δεν κατάλαβε πλήρως. Πολλοί ενήλικες δεν καταλαβαίνουν πλήρως τις ψυχικές ασθένειες, πόσο μάλλον ένα παιδί. Η κατάθλιψη είναι γνωστή σε πολλούς ειδικούς ως η «αόρατη ασθένεια», καθώς είναι μια διαταραχή που κανείς δεν βλέπει.

Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το εκπληκτικό μικρό αγόρι συνειδητοποίησε δύο σημαντικά πράγματα: ότι είναι αρκετοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον αντίκτυπο της κατάθλιψης και ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

Ο Shane αποφάσισε να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να ερευνήσει την ασθένεια και να προσπαθήσει να αποτρέψει αυτό το είδος τραγωδίας να συμβεί σε άλλη οικογένεια. Αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα συνέβαινε όταν ο Shane ξεκίνησε το ταξίδι του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε τι συνέβη στη συνέχεια:

35χρονη έστειλε αυτή την φωτογραφία στον σύζυγό της - Λίγες ώρες αργότερα το μετάνιωσε τρελά

Μια φωτογραφία ενός δικού μας ανθρώπου που έχουμε να δούμε καιρό μπορεί να προκαλέσει χαρά ή σε μερικές περιπτώσεις καταστροφή.

Την δεύτερη περίπτωση βίωσε ένα στρατιώτης που βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό όταν ζήτησε από ένα φίλο του να κάνει μια επίσκεψη έκπληξη στην γυναίκα του. Μάλιστα του ζήτησε να την βγάλει μια φωτογραφία και να του την στείλει, κάτι που ο συνάδελφος του όντως έκανε.

Όμως, μόλις πήρε την φωτογραφία και της έριξε μια καλή ματιά αποφάσισε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Η εικόνα περιείχε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η σύζυγός του δεν ήταν πιστή και η δεύτερη σκέψη του ήταν ότι αν την πάτησε έτσι με μια επίσκεψη έκπληξη ποιος ξέρει τι άλλο γινόταν πίσω από την πλάτη του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μόλις διέρρευσε η φωτογραφία της διευθύντριας οι γονείς πήραν τα παιδιά από το σχολείο - Προσέξτε καλύτερα το κάτω μέρος της

Δείτε το video στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share