Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

74χρονη γιαγιά αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο. Μόλις δείτε θα πάθετε σοκ!

Δεν πάει ο νους σας!

29 Ιουνίου 2022 21:18
74χρονη γιαγιά αποφάσισε να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο. Μόλις δείτε θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αξιολάτρευτη γιαγιά, αποφάσισε στα 74 της χρόνια να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο. Ποιο είναι αυτό; Μόλις μάθετε θα πάθετε πλάκα.

Μετά την 88χρονη γιαγιά που αναστάτωσε το Instagram, βρήκαμε την 74χρονη γιαγιά, η οποία αναστατώνει τα club με την... μουσική της! Πάμε να μάθουμε την ιστορία της.

Ποιος είπε ότι οι ηλικιωμένοι πρέπει να μένουν στο σπίτι, μακριά από κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις;

Η κυρία Wika από την Πολωνία, αν και είναι ήδη 74 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παίζει μουσική σε κλαμπ της πόλης, διασκεδάζοντας τη νεολαία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η γυναίκα δεν μπορεί με τίποτα να απαρνηθεί τη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική, και είναι μία από τις καλύτερες και περιζήτητες DJ στην πόλη. Η ίδια λέει ότι νιώθει μόλις 25 ετών και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τα decks παρά μόνο όταν πάψει να αναπνέει.

Οι νεαροί αλλά και οι άνθρωποι της ηλικίας της τη λατρεύουν και δε χάνουν πρόγραμμα για πρόγραμμα στα μαγαζιά που παίζει. Η ίδια παίζει όλων των ειδών τη μουσική, αγαπά όμως ιδιαίτερα την ντίσκο, τη ρούμπα και τη σάμπα. Είναι μάλιστα από τις πρώτες που δίνει το έναυσμα για χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης στην πίστα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβαίνει στην μπάρα και δίνει το… λάκτισμα!

Οι θαυμαστές της είναι πολλοί και την ακολουθούν πιστά, υπερτονίζοντας το κέφι, τη διάθεσή και τη χαρά της ζωής που την χαρακτηρίζει!

Δείτε την στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share