Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχασε τη βέρα της στην παραλία όταν...Ο άνδρας της ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Facebook

Τι συνέβη;

29 Ιουνίου 2022 15:47
Έχασε τη βέρα της στην παραλία όταν...Ο άνδρας της ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Facebook
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα είχε απελπιστεί ότι δεν θα ξανάβλεπε την βέρα της, αφού μέσα σε μια ολόκληρη παραλία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Τότε ο άνδρας της ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.

Ο Μπράντον Πότερ και η γυναίκα του, Ντέπι, πέρασαν μία πολύ όμορφη μέρα με τα δυο τους παιδιά σε μία παραλία στο Long Island. Η Ντέπι έβγαλε τη βέρα της πριν βάλει αντηλιακό στα παιδιά τους. Ο Μπράντον σκέφτηκε να την βάλει στην τσέπη από το σορτς της για ασφάλεια, αλλά ξέχασε να της το πει.

Όταν η οικογένεια ετοιμαζόταν να φύγει, το δαχτυλίδι δεν ήταν πουθενά. Έψαξαν όλη την περιοχή, αλλά σύντομα η αστυνομία τους έδιωξε από την παραλία γιατί πλησίαζε μία καταιγίδα. Έτσι, γύρισε σπίτι με άδεια χέρια.

Σε μία πράξη απόγνωσης, ο Μπράντον έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία του δαχτυλιδιού σε όσες περισσότερες τοπικές ομάδες μπορούσε. Πολλοί έσπευσαν να του πουν συλλυπητήρια ή να προσφερθούν να ψάξουν αφού τελείωνε η καταιγίδα. Έτσι, μια φωτογραφία μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, αλλά και να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, όπως αυτή εδώ.

Αλλά ένα άτομο δεν έχασε καθόλου χρόνο. Είπε στον Μπράντον πως θα έπαιρνε τον ανιχνευτή μετάλλων που είχε και θα κατέβαινε στην παραλία σε 35 λεπτά. Όταν έφτασαν εκεί, ο Μπράντον του έδειξε που καθόντουσαν. Και μέσα σε 5 λεπτά, το δαχτυλίδι είχε βρεθεί!

Έχασε τη βέρα της στην παραλία όταν...Ο άνδρας της ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Facebook

Το μόνο που ήθελε αυτός ο άγνωστος σε αντάλλαγμα; Ένα απλό ευχαριστώ. Είναι ευχαρίστησή του να βρίσκει πολύτιμα αντικείμενα για ανθρώπους σαν τον Μπράντον . Ένα πολύ χρήσιμο hobby!

Αυτή η 100 ετών φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο - Μόλις δείτε αυτό που κρύβεται, θα ανατριχιάσετε

Μια φωτογραφία που απαθανατίστηκε το 1900 έχει προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτήν.

Είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από μια ομάδα εργατριών σε εργοστάσιο υφασμάτων στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1900 και έχει προκαλέσει χαμό.

Όσοι είναι πιο παρατηρητικοί, ωστόσο, εντοπίζουν ένα παράξενο χέρι που ακουμπά τον ώμο της κοπέλας στα δεξιά της φωτογραφίας στη δεύτερη σειρά.

Ανήκει σε φάντασμα ή πρόκειται για οφθαλμαπάτη; Φαίνεται ότι πλέον δε θα μάθει κανείς τι ισχύει πραγματικά…Ακόμα μια οφθαλμαπάτη που θα σας πάρει τα μυαλά είναι και αυτή εδώ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share