Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Μόλις δείτε σε τι είναι εθισμένο αυτό το φίδι θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο!

29 Ιουνίου 2022 11:02
Αδιανόητο: Μόλις δείτε σε τι είναι εθισμένο αυτό το φίδι θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας σε ένα εργαστήριο παραγωγής κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ένα φίδι 2μιση μέτρων κατοικούσε εκεί και πως όλα έδειχναν το ερπετό είχε εθιστεί στα ναρκωτικά καθώς απ' ότι φαίνεται το δέρμα του είχε απορροφήσει όλες τις τοξικές τους ουσίες. Επτά μήνες αργότερα, το ιδιαίτερα επιθετικό φίδι επέστρεψε στη φυσιολογική του συμπεριφορά, με τη φροντίδα 14 κρατούμενων που εργάζονται εθελοντικά σε ένα πρόγραμμα περίθαλψης άγριων ζώων.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα φίδι μας κόβει την ανάσα, δείτε εδώ τι ανατριχιαστικό βρέθηκε στο στομάχι ενός φιδιού!

Ο πύθωνας είναι ένα από τα 250 ζώα που δέχθηκαν τη φροντίδα των κρατούμενων σε μία φυλακή ελάχιστης ασφαλείας στο Σίδνεϊ, το οποίο στεγάζει καγκουρό, γουαλάμπι, πόσουμ και διάφορα είδη πτηνών.

Το σωφρονιστικό κατάστημα δέχθηκε επίσης και άλλα ερπετά που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδων της αστυνομίας.

Σύμφωνα με έναν από τους αξιωματικούς του σωφρονιστικού καταστήματος, ορισμένοι εγκληματίες χρησιμοποιούν δηλητηριώδη φίδια για να προστατεύουν με αυτόν τον τρόπο τις κρύπτες όπλων και ναρκωτικών.

Όσον αφορά στον συγκεκριμένο πύθωνα, αυτός θα πρέπει να υιοθετηθεί από νέους ιδιοκτήτες όταν η δικαστική υπόθεση για τους φερόμενους ως εμπόρους ναρκωτικών κλείσει. Ο διευθυντής της φυλακής Ιβάν Κάλντερ είπε ότι το πρόγραμμα πανίδας που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια, βοηθά επίσης την αποκατάσταση των κρατουμένων.

«Αυτό που βλέπουμε με τους άνδρες που αναλαμβάνουν τη φροντίδα των ζώων, είναι ότι όταν έρχονται σε επαφή μαζί τους, εξανθρωπίζονται», δήλωσε στο BBC. «Δίνεται η ευκαιρία στους κρατούμενους να φροντίσουν και να αναλάβουν την ευθύνη των ζώων και αυτό είναι σημαντικό βήμα για την αποκατάστασή τους και την αλλαγή της συμπεριφοράς τους».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share