Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

28 Ιουνίου 2022 15:52
61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού - Μετά από λίγα δευτερόλεπτα... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 61χρονη γιαγιά στέκεται πάνω από την κούνια του μωρού, μετά όμως από λίγα δευτερόλεπτα συνέβη κάτι το σοκαριστικό. Συγκεκριμένα, η Valerie Sharp, είναι μια γιαγιά η οποία προσέχει την εγγονή της όταν οι γονείς της είναι στη δουλειά. Η Valerie, είναι μια πολύ κοντή γυναίκα, πράγμα που τη δυσκολεύει λίγο όταν πρέπει να κρατάει το μωρό.

Για παράδειγμα, για να βάλει το μωρό μέσα στην κούνια, πρέπει να χρησιμοποιήσει σκαμπό για να φτάσει. Συνήθως, με τη βοήθεια του σκαμπό όλα πάνε καλά και το μωρό μπαίνει στην κούνια του με επιτυχία.

Να που ήρθε όμως μια μέρα, που κάτι «στράβωσε». Τη στιγμή που ανέβηκε στο σκαμπό για να βάλει το μωρό στη κούνια, έχασε την ισορροπία της καταλήγοντας και η ίδια μέσα στη κούνια. Ακόμα σε μία περίεργη ιστορία μια 67χρονη γιαγιά κρατά αγκαλιά το εγγόνι της όταν πάει να ρίξει ένα ποτήρι. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει

Η πτώση της Valerie, κατάφερε να ξυπνήσει το μωρό που έκπληκτο προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται. Όταν η κόρη της 61χρονης γιαγιάς, είδε το συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share