Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Κουμπάρος βιντεοσκόπησε τη νύφη να φιλάει τον μπάρμαν και την ανέβασε στο ίντερνετ - Η συνέχεια σοκαριστική (Video)

Αδιανόητο σκηνικό

28 Ιουνίου 2022 14:22
Κουμπάρος βιντεοσκόπησε τη νύφη να φιλάει τον μπάρμαν και την ανέβασε στο ίντερνετ - Η συνέχεια σοκαριστική (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κουμπάρος έπιασε την νύφη να φιλιέται και σοκαρίστηκε. Όχι από το φιλί, αλλά επειδή αυτός που φιλούσε η νύφη δεν ήταν ο γαμπρός. Ενώ, τα απρόοπτα από τους γάμους δεν έρχονται απαραίτητα από την νύφη ή τον γαμπρό, καθώς υπάρχουν κι άλλοι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι... μπορεί να κάνουν τη στραβή σε μια τελετή.

Ο κουμπάρος και κολλητός του γαμπρού αποφάσισε να τραβήξει βίντεο την άβολη στιγμή και να την ανεβάσει στο Reddit προκαλώντας εκατοντάδες αντιδράσεις.

«Τι κάνετε εδώ παιδιά; Νίνα τι γίνεται εδώ; Πείτε μου τι γίνεται», ακούγεται να λέει, με την κοπέλα να του απαντά: «Ξέρεις ακριβώς τι γίνεται».

Στη συνέχεια εξηγεί πως ο άνδρας του βίντεο δεν είναι ο σύζυγός της αλλά ο μπάρμαν! Οι περισσότεροι χρήστες τον επαίνεσαν για τη στάση του να δημοσιοποιήσει το βίντεο και τον συμβούλεψαν να ενημερώσει τον… γαμπρό.

Δείτε το βίντεο:

Νύφη φέρεται "τρελά" την ημέρα του γάμου - Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και βλέπει...

Ο γιατρός του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλλυ ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.

Σε αυτή την αναπαράσταση, η μητέρα της Κέλλυ είπε στο γιατρό, ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς.

Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε, ότι η Κέλλυ είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρο να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο. Αλλά ο γιατρός δε νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Απλά, όταν η Κέλλυ είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο γιατρός της ζήτησε να μείνει ακίνητη, ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. "Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν", είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλλυ δεν ήταν τρελή. Ο γιατρός τράβηξε από το κεφάλι της μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιάχ! Ελπίζουμε μόνο η κοπέλα να πρόλαβε το γάμο της!

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν οι ιστορίες, δείτε εδώ την απίστευτη ιστορία μιας νύφης, η οποία χόρευε με τον άνδρα που την έσωσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share