Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

63χρονος έφαγε ένα σάντουιτς με ντομάτα και λίγους μήνες μετά ακρωτηριάστηκε - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

28 Ιουνίου 2022 12:08
63χρονος έφαγε ένα σάντουιτς με ντομάτα και λίγους μήνες μετά ακρωτηριάστηκε - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ιστορία έζησε ένας παππούς ο οποίος έχασε το ένα του πόδι και παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας μιας φέτας ντομάτας την οποία πάτησε.

Συγκεκριμένα o ηλικιωμένος έτρωγε ένα σάντουιτς το οποίο είχε μέσα ντομάτα. Ξαφνικά η ντομάτα γλίστρησε κι έπεσε στο πάτωμα και εκείνος την πάτησε. Ωστόσο, ένας τουρίστας συνάντησε μια ντομάτα στο πιο... απίθανο μέρος!

Αυτό είχε αρχικά ως αποτέλεσμα να σπάσει το δάχτυλό του και να πάθει θρόμβωση στο αριστερό του πόδι μετά την πτώση, με τους γιατρούς να τον προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να πεθάνει αν δεν του το ακρωτηρίαζαν.

Η ζωή του έχει αλλάξει εντελώς για τον συνταξιούχο κοινωνικό λειτουργό Μάλκολμ, 63 ετών, και τη σύζυγό Υβόννη, 53, που έχουν εννέα παιδιά και 18 εγγόνια, αφού τελικά το πόδι του το έχασε.

Ο Μάλκολμ είπε: «Ήταν ένα φρικτό ατύχημα και γελάμε γιατί είναι τόσο γελοίο, αλλά υπάρχουν και μέρες που νιώθω πραγματικά χάλια. Όλα αυτά λόγω ντομάτας που έπεσε από ένα σάντουιτς».

Κόβει μια ντομάτα σε φέτες και τις καλύπτει με χώμα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε

Οι ντομάτες είναι ένα αγαπημένο λαχανικό που χρησιμοποιείται τόσο σε σαλάτες όσο και σε πολλά άλλα φαγητά. Δεν θα ήταν όμως υπέροχο αν μπορούσατε να φυτέψετε τις δικές σας ντομάτες στο σπίτι σας; Βέβαια, μην ξεχνάμε πως μια ντομάτα μπορεί να φυτρώσει στα πιο απίθανα μέρη, δείτε εδώ τι συνάντησε ένας τουρίστας.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς τον πιο απλό τρόπο για να φυτέψετε ντομάτες στο σπίτι σας χωρίς καν να χρειαστείτε κάποιον ειδικό σπόρο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο χώμα και μια ντομάτα. Καλύψτε τον πάτο μιας γλάστρας με χώμα, βάλτε από πάνω φέτες ντομάτας και καλύψτε και αυτές με χώμα. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα έχετε τη δική σας ντοματιά.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά tips στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share