Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Ένας παππούς πηγαίνει κάθε μέρα στον κουρέα του και τον ρωτάει το ίδιο πράγμα - Θα δακρύσετε με αυτό που του κρύβει για 5 χρόνια

Απίστευτο!

26 Ιουνίου 2022 21:21
Ένας παππούς πηγαίνει κάθε μέρα στον κουρέα του και τον ρωτάει το ίδιο πράγμα - Θα δακρύσετε με αυτό που του κρύβει για 5 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παππούς στην παρακάτω ιστορία επισκέπτεται κάθε βδομάδα τον κουρέα του, και τον ρωτάει συνεχώς το ίδιο πράγμα. Μόλις διαβάσετε τι είναι θα δακρύσετε...

Ο Μάρλοου Μάθιους εργάζεται σε κουρείο στο Μέμφις στη πολιτεία Τενεσί. Ενώ έχει πολλούς πιστούς πελάτες, ένας από αυτούς έχει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία, που θα σας συγκινήσει , όπως έκανε και αυτή εδώ η ιστορία με έναν άλλο ηλικιωμένο άνδρα.

«Ο άντρας στη καρέκλα είναι ο κύριος Έρλ….Ο κύριος Έρλ ζει στο διπλανό σπίτι δίπλα στο κουρείο, και έχει κάποια ασθένεια μνήμης, και έτσι αν του πείτε κάτι σήμερα θα το ξεχάσει, και αν το ξαναπείτε αύριο θα είναι σαν μια καινούρια πληροφορία γι’ αυτόν…

Ο αδερφός του συνήθιζε να έρχεται κάθε εβδομάδα και να με πληρώνει να τον κουρεύω. Τότε ο κύριος Έρλ ερχόταν και με ρωτούσε αν με πλήρωσε ο αδερφός του για να κουρευτεί, και πάντα του έλεγα ‘ναι κύριε, το χρέος σας έχει ήδη πληρωθεί…Ο αδερφός του κυρίου Έρλ πέθανε πριν από 5 χρόνια και εκείνος δε το θυμάται, εξακολουθεί να έρχεται κάθε εβδομάδα και να ρωτάει για το χρέος αν καλύφθηκε

Πάντα του λέω το ίδιο πράγμα και τον κουρεύω. Ξέρω ότι ο αδερφός του μας κοιτάζει από το Παράδεισο και μας προσέχει. Αυτή είναι αρκετή αμοιβή για μένα…Κάποια πράγματα είναι καλύτερα από τα χρήματα…»

Ένας άρρωστος παππούς είναι έτοιμος να πεθάνει - Αυτό που εμφανίστηκε τότε στο παράθυρό του θα σας σοκάρει

Αυτός ο παππούς στην ιστορία παρακάτω ήταν έτοιμος να πεθάνει, αφού ήταν βαριά άρρωστος. Τότε εμφανίστηκε κάτι στο παράθυρό του, και αυτό που ακολούθησε...θα σας αφήσει άφωνους.

Η ιστορία της Λατρίτσια Τόμας κάνει τον γύρου του διαδικτύου για καλό λόγο. Σε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ένα αληθινό θαύμα. Ένα θαύμα συνέβη επίσης και σε αυτόν εδώ τον παππού, που οι γιατροί του έδιναν λίγες μέρες ζωής, αλλά κατάφερε να ζήσει πολύ παραπάνω. Τέτοια περιστατικά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε...

Από την Λατρίτσια :

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που έγραψα τις τελευταίες του μέρες και διαβάστηκε στην κηδεία του.

Ο μπαμπάς μου ήταν κυνηγός. Κάθε χρόνο, με το άνοιγμα της σεζόν, βρίσκονταν έξω στη φύση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, άφησε το όπλο του και πήρε μια φωτογραφική μηχανή, γιατί ήθελε να διδάξει στα παιδιά και στα εγγόνια του, πώς να απολαύσουν το χόμπι που τόσο αγαπούσε.

Την περασμένη εβδομάδα, μέρες πριν λίγο πριν πεθάνει , ο μπαμπάς συναντήθηκε με ένα ελάφι. Ήταν πανέμορφο! Ήρθε στο παράθυρο, όπου ο μπαμπάς καθόταν στην αγαπημένη καρέκλα του και τον κοίταξε μέσα στα μάτια.»

«Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στη βεράντα. Ο μπαμπάς σηκώθηκε με πολύ ενέργεια για αυτές τις τελευταίες του ημέρες, άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το χέρι του έξω. Το ελάφι, που πρώτη φορά το έβλεπε, τον άφησε να το ταΐσει. Ένα άγριο ζώο που, για λίγα λεπτά, είχε μείνει πολύ ήρεμο για την φύση του. Κοιτάχτηκαν και ο μπαμπάς μου απλά είπε «Είμαι έτοιμος»

«Μετά από οκτώ χρόνια ασθενείας, ήταν έτοιμος. Μετά από 3 παιδιά και 9 εγγόνια, ήταν έτοιμος. Αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ζώο που περίμενε για χρόνια, ήταν έτοιμος. Ο μπαμπάς κάθισε πίσω στην καρέκλα του.»

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο μπαμπάς μου ήταν πολύ ήρεμος και ανακουφισμένος. Είχα να τον δω έτσι για εβδομάδες, ίσως και μήνες. Ο μπαμπάς πέθανε δύο ημέρες αργότερα, και θάφτηκε στο σπίτι που έχτισε με τα δικά του χέρια και το αποκαλούσε Villa. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ελάφι βρίσκονταν εκεί και έκανε βόλτες γύρω από το σπίτι».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share