Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άκρως συγκινητικό: Γυναίκα φεύγει από την εκκλησία στον γάμο της για να χορέψει τον πρώτο χορό με τον άρρωστο πατέρα της (Video)

Σας προειδοποιούμε.. Πολύ δύσκολα θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα δάκρυα σας..

25 Ιουνίου 2022 20:38
Άκρως συγκινητικό: Γυναίκα φεύγει από την εκκλησία στον γάμο της για να χορέψει τον πρώτο χορό με τον άρρωστο πατέρα της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Lisa Wilson και ο Robert Pantoja επρόκειτο να παντρευτούν, αλλά για την Lisa αυτός ο γάμος που τόσο ονειρευόταν δε θα ήταν ο ίδιος χωρίς τον πατέρα της. Τον χρειαζόταν δίπλα της.

Άκρως συγκινητικό: Γυναίκα φεύγει από την εκκλησία στον γάμο της για να χορέψει τον πρώτο χορό με τον άρρωστο πατέρα της (Video)

Δείτε επίσης: Το συγκινητικό βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση!

Εκείνος όμως βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με καρκίνο στο τελικό στάδιο και δε μπορούσε να βρίσκεται στο πλευρό της την πιο σημαντική μέρα της ζωής της…

Ο τρόπος που πατέρας και κόρη κοιτάζονται στα μάτια ειλικρινά μας έκανε να ανατριχιάσουμε…

Συγκινητικό: Σκυλάκι στην Ηλεία θυλάζει τρια ορφανά γατιά!

Το ένστικτο της μητρότητας εμφανίζεται στο χωριό Μυρσίνη της Ηλείας. Ο λόγος για την ιστορίας μιας σκυλίτσας έξι ετών, της Ζιζέλ, που λόγω ατυχήματος δεν έμεινε ποτέ έγκυος και σήμερα είναι «μητέρα» τριών ορφανών γατιών που τα θηλάζει κιόλας.

Η κ. Ιωάννα Μητροπούλου και η κ. Αντζουλέτου Ζαχαρούλα είναι δύο πολύ καλές φίλες και ένα από τα κοινά τους χαρακτηριστικά είναι η αγάπη τους στα ζώα. Πριν από περίπου 25 ημέρες, στη Μυρσίνη όπου διαμένουν, βρήκαν δίπλα σε θάμνο, τρία νεογέννητα γατάκια, χωρίς τη μητέρα τους. Χωρίς δεύτερη σκέψη τα πήραν στο σπίτι τους για να τα φροντίσουν. Τα τρία γατάκια κατέληξαν λοιπόν στο σπίτι της Ιωάννας η οποία έχει και ένα σκυλί την Ζιζέλ, ένα ημίαιμο πίντσερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Το κράξιμο στον Σώζων και από τον μοναδικό φίλο που είχε στο παιχνίδι και το αγώνισμα! (video)

Τις δύο πρώτες μέρες η Ζαχαρούλα, η Ιωάννα και ο αδελφός της Νίκος φρόντιζαν τα γατάκια και τα τάιζαν κάθε δύο ώρες με μπιμπερό. Η Ζιζέλ βλέποντας τα γατάκια στο σπίτι όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά παρακολουθούσε με προσοχή. Από την τρίτη ημέρα όμως ανέλαβε δράση. Πλησίασε τα τρία γατάκια και τα πήρε με προσοχή στο καλάθι που κοιμάται. Και εκεί, όπως πρόσεξαν η Ιωάννα και ο Νίκος, αυτά άρχιζαν αν θηλάζουν αφού ξαφνικά η σκυλίτσα απέκτησε γάλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Game of Love: Η γυμνή φωτό παίκτη που άφησε άφωνη τη Σκορδά! (video)

Σκυλίτσα στη Μυρσίνη Ηλείας θηλάζει τρία ορφανά γατιά
Η κτηνίατρος κ. Παναγιώτα Τσάγκου μιλώντας στο patrisnews.gr δίνει την εξής εξήγηση σε αυτή την περίεργη αλλά και όμορφη σχέση: «Αν και μεγαλώσαμε με τη ρήση “τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα”, εδώ έχουμε μια εξαίρεση. Μια σκυλίτσα που όχι μόνο υιοθέτησε αλλά και ανατρέφει τα γατάκια. Άλλο ένα παράδειγμα που η φύση μας διδάσκει. Η φύση βρίσκει πάντα λύση. Το ένστικτο της μητρότητας πάνω από όλα. Η σκυλίτσα, μέσω του συνδρόμου της ψευδοκύησης βρίσκει λύση για να σώσει έναν άλλον έμβιο οργανισμό που έχει ανάγκη. Αυξάνεται η ορμόνη, προλακτίνη, υπεύθυνη για την γαλακτοπαραγωγή και η σκυλίτσα παράγει γάλα. Κι όλα αυτά με τη φροντίδα δυο κοριτσιών που όχι μόνο δεν αδιαφόρησαν όταν βρήκαν τα γατάκια αντίθετα έχασαν τον ύπνο τους, άλλαξαν το πρόγραμμα τους και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να τα σώσουν».

Πηγή: news247.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share