Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο σοκ: Έγκυος ζητιανεύει μαζί με τον γιο της - Αυτό που ακολουθεί μετά θα σας σοκάρει

Απίστευτο!

24 Ιουνίου 2022 11:05
Βίντεο σοκ: Έγκυος ζητιανεύει μαζί με τον γιο της - Αυτό που ακολουθεί μετά θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία έγκυος γυναίκα με το παιδί της ζητιανεύει και η αρχή του βίντεο φαντάζει συγκινητική. Περιμένετε όμως μέχρι το τέλος του βίντεο του athensmagazine.gr και θα βγάλετε συμπεράσματα:

81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!

Ποιος είπε ότι οι γιαγιάδες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και χρειάζονται πάντα βοήθεια; Ιστορίες με πρωταγωνίστριες γιαγιάδες έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά άνοιξε ένα μπέργκερ που κρατούσε για 24 χρόνια, κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια γενναία γιαγιά, 81 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Βρετανία εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξουδετέρωσε μια γυναίκα που αποπειράθηκε να την κλέψει ενώ έβγαζε χρήματα από το ATM.

Η Ντορίν Τζόουνς βρισκόταν μπροστά στο ATM σε πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, όταν δέχθηκε επίθεση από μια νεαρή έγκυο γυναίκα που αρχικά πλησίασε την 81χρονη ζητώντας ελεημοσύνη.

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος απαθανάτισε τη δύο φορές χήρα και συνταξιούχα γιαγιά να αρπάζει τη νεαρή κακοποιό και να την αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Η γιαγιά… νίντζα είπε για το περιστατικό: «Δεν περίμενε να αντιδράσω. Ήταν βέβαιη ότι θα είμαι ευάλωτη λόγω ηλικίας. Αλλά σας λέω τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Η Ντορίν δεν είναι εύκολος στόχος».

Η Βρετανίδα πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το εξής: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αρπάξει τα λεφτά, τα οποία απέκτησα με τόσο κόπο».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share