Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;

Δεν θα το πιστεύετε!

22 Ιουνίου 2022 16:16
95% των ανθρώπων δεν εντοπίζει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσείς μπορείτε να λύσετε το κουίζ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 95% των ανθρώπων αδυνατεί να εντοπίσει την δεύτερη τίγρη στην φωτογραφία. Όταν κοιτάμε αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής, δεν φανταζόμαστε ότι κάτι κρύβεται, και σίγουρα θα σπάσετε το κεφάλι σας για να το δείτε! Ένα κουίζ που θα σας κάψει...

Δεν είναι μαθηματικό κουίζ που λίγοι λύνουν (δείτε εδώ αν μπορείτε να το λύσετε), αλλά τεστ παρατηρητικότητας. Μπορείτε να εντοπίσετε τη κρυφή τίγρη στην εικόνα; Φυσικά υπάρχει μια τίγρης που μας κοιτάει στο κέντρο της ζωγραφιάς του Ντόναλντ Ράστ. Αλλά σας υποσχόμαστε ότι υπάρχει και κάτι άλλο κρυμμένο, που περιμένει υπομονετικά να το ανακαλύψετε…

Ο Ράστ είναι γνωστός για τις ψευδαισθήσεις του, αλλά επίσης ζωγραφίζει τοπία, τσίρκα και πορτραίτα. Του αρέσει να χρησιμοποιεί ελαιομπογιές, και στην ιστοσελίδα του γράφει, «ο ρεαλισμός είναι το στυλ του, αλλά θέλει να πάει τη φαντασία του θεατή ένα βήμα παραπέρα.»

Είστε έτοιμοι να βρείτε τη κρυμμένη τίγρη; Δείτε προσεκτικά τον πίνακα του ζωγράφου. Αν έχετε κολλήσει, περιηγηθείτε παρακάτω για να δείτε την απάντηση. Καταφέρατε τη κρυμμένη τίγρη; Αν όχι, τότε πιθανόν δεν είστε ο μόνος. Αλλά μόλις το δείτε είναι δύσκολο να μη του δώσετε σημασία!

Η κρυμμένη τίγρης είναι ένα κρυφό μήνυμα γραμμένο στις λωρίδες της τίγρης (hidden tiger)!

Κουίζ με τίγρη

Το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% μπορεί να λύσει - Εσύ μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος;

Οι γρίφοι αποτελούν ένα ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο προσελκύει την προσοχή πολλών ανθρώπων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις οφθαλμαπάτες. Για τη λύση ορισμένων γρίφων θα πρέπει κάποιος να βάλει το μυαλό του και πιο συγκεκριμένα τη φαντασία του να δουλέψει. Πρόκειται για ένα τεστ, το οποίο παράλληλα βοηθά το μυαλό να εξασκηθεί. Επίσης, αφορά όλους τους ανθρώπους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η ηλικία τους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε και το γρίφο με τα "οκτώ" που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν τέσσερις άνδρες στη σάουνα, με τον ένα να είναι νεκρός. Ο άντρας που πέθανε ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα.

Τώρα πάμε στους τρεις υπόπτους. Ο ένας δικηγόρος και αυτός κρατά έναν φάκελο με υπόθεση. Ο δεύτερος είναι τραπεζικός και κρατά ένα θερμός. Ο τελευταίος είναι μουσικός και ακούει το αγαπημένο του τραγούδι με iPod. Προσπάθησε να το λύσεις πριν δεις την απάντηση. Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει! Ποιος είναι ο δολοφόνος και με τι αντικείμενο;

Το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% μπορεί να λύσει

Η απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος

Ο δολοφόνος είναι ο τραπεζικό υπάλληλος ο οποίος σκότωσε το θύμα με ένα μυτερό κομμάτι πάγου που είχε κρυμμένο στο θερμός. Όταν τον σκότωσε άφησε το πάγο στο έδαφος και έλιωσε με τη θερμοκρασία στη σάουνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share