Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

90χρονος παππούς έκανε τατουάζ που ήθελε επί 60 χρόνια - Μόλις δείτε τι είναι, θα δακρύσετε

Θα σας συγκινήσει

22 Ιουνίου 2022 14:26
90χρονος παππούς έκανε τατουάζ που ήθελε επί 60 χρόνια - Μόλις δείτε τι είναι, θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόκτηση τατουάζ είναι μια μεγάλη δέσμευση. Οι περισσότεροι άνθρωποι το σκέφτονται - αλλά ένας παππούς περίμενε 60 χρόνια για να κάνει το πρώτο του.

Ο Κεν Κρόθερ, ο οποίος έγινε 90 ετών στις 19 Δεκεμβρίου, αποφάσισε τελικά να κάνει το τατουάζ που ήθελε για όλο αυτό το διάστημα - ένα αφιέρωμα στη σύζυγό του, που πέθανε πριν από 12 χρόνια μετά από 50 χρόνια γάμου.

Η εγγονή του Κεν, Στέφανι Σιπλέι και η αδερφή της Βίκι, που κατάγονται από το Λιντς, τον πήραν να κάνει το τατουάζ ως 90ο δώρο γενεθλίων στο B # Tattoo Studio. Ένα τατουάζ με νόημα, σαν αυτό που έκανε μια άλλη κοπέλα, και μπορεί να σας δώσει μια καλή ιδέα.

Η Στέφανι είπε στο LADbible: «Εγώ, η αδερφή μου και η μαμά μου έχουμε τατουάζ. Τα περισσότερα από αυτά έγιναν στη μνήμη της γιαγιάς μας και ο παππούς μας τα θαύμαζε πάντα. Όταν ήταν στο στρατό, όλοι οι φίλοι του έκαναν τατουάζ, αλλά εκείνος φοβόταν"

«Ήξερε τι ήθελε τότε και το θυμόταν μέχρι σήμερα. Είδε ότι όλοι τους έχουμε και αποφάσισε ότι πρέπει να το κάνει. Όλοι πήγαμε στον ίδιο καλλιτέχνη τατουάζ. Έτσι η αδερφή μου πήγε μπροστά και έκανε κράτηση για το ραντεβού για τον Αύγουστο για να κάνει το τατουάζ των ονείρων του. "

90χρονος παππούς έκανε τατουάζ που ήθελε επί 60 χρόνια - Μόλις δείτε τι είναι, θα δακρύσετε

Αν και ο Κεν φοβάται τις βελόνες, βρήκε το θάρρος και τελικά το απέκτησε. Η Στέφ συνέχισε: «Έγινε 90 τον Δεκέμβριο, οπότε αυτό ήταν ένα δώρο από όλους μας και είναι τόσο χαρούμενος. Πέρασε καλά εξηγώντας ακριβώς πώς ήθελε να το κάνει, όπως δηλαδή το φαντάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '20. .

«Έπρεπε να το έχει τέλειο. Ήταν τόσο ακριβής πώς θα έπρεπε να φαίνεται το κείμενο και πού ήθελε αρχικά. Όλοι πήγαμε μαζί του για να κρατήσουμε το χέρι του. Έχει τεράστιο φόβο για τις βελόνες. Έχει παλέψει με τον καρκίνο δύο φορές και πριν από 12 χρόνια είπαν ότι μπορεί να μην επιβιώσει. Αλλά είχε τα δύο εγγόνια του να τον προσέχουν και να το καταπολεμήσουν».

Ο Κεν και η σύζυγός του Φίλις συναντήθηκαν το 1952. Είχαν πάει σε διπλό ραντεβού με τον αδερφό του και την αδελφή της.

Η Στέφ είπε: "Έβγαινε με τη γιαγιά μου και ο αδελφός του με την αδερφή της γιαγιάς μου. Παντρεύτηκαν, όπως και ο αδερφός του. Είχαν έναν μακρύ χαρούμενο γάμο, γιορτάζοντας την 50ή επέτειό τους πριν πεθάνει η γιαγιά μου το 2007."

Και ο Κεν ζει πραγματικά τη ζωή στο έπακρο, έκανε τατουάζ και συνεχίζει τις ηλιόλουστες διακοπές. Η εγγονή του συνέχισε: "Μόλις πλήρωσε για τη μαμά και τον μπαμπά μου να φύγουν μαζί του στην Κέρκυρα για δύο εβδομάδες καθώς ήθελε να βεβαιωθεί ότι είχε την ευκαιρία να πάει διακοπές- δεν είναι σίγουρος αν θα ήταν οι τελευταίες του."

Αν και ο Κεν έχει διαγνωστεί πρόσφατα με Αλτσχάιμερ, εξακολουθεί να είναι δυνατός - σκέφτεται ακόμη και να κάνει περισσότερα τατουάζ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share