Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!

Αδιανόητο!

22 Ιουνίου 2022 11:52
81χρονη γιαγιά πάει στο ΑΤΜ όταν παρατηρεί πίσω της μια έγκυο - Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε ότι οι γιαγιάδες δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και χρειάζονται πάντα βοήθεια; Ιστορίες με πρωταγωνίστριες γιαγιάδες έχουμε δει αμέτρητες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά άνοιξε ένα μπέργκερ που κρατούσε για 24 χρόνια, κάτι αντίστοιχο όμως με την ιστορία που ακολουθεί σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια γενναία γιαγιά, 81 ετών, κάνει τον γύρο του διαδικτύου στη Βρετανία εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο εξουδετέρωσε μια γυναίκα που αποπειράθηκε να την κλέψει ενώ έβγαζε χρήματα από το ATM.

Η Ντορίν Τζόουνς βρισκόταν μπροστά στο ATM σε πόλη των Δυτικών Μίντλαντς, όταν δέχθηκε επίθεση από μια νεαρή έγκυο γυναίκα που αρχικά πλησίασε την 81χρονη ζητώντας ελεημοσύνη.

Η κάμερα του κλειστού κυκλώματος απαθανάτισε τη δύο φορές χήρα και συνταξιούχα γιαγιά να αρπάζει τη νεαρή κακοποιό και να την αναγκάζει να τραπεί σε φυγή.

Η γιαγιά… νίντζα είπε για το περιστατικό: «Δεν περίμενε να αντιδράσω. Ήταν βέβαιη ότι θα είμαι ευάλωτη λόγω ηλικίας. Αλλά σας λέω τα έβαλε με τον λάθος άνθρωπο. Η Ντορίν δεν είναι εύκολος στόχος».

Η Βρετανίδα πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα το εξής: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αρπάξει τα λεφτά, τα οποία απέκτησα με τόσο κόπο».

25χρονος έχει σχέση με 80χρονη γιαγιά - Η αποστομωτική απάντησή του σε όσους δεν πιστεύουν ότι την αγαπά

Εκείνη είναι 80χρονη γιαγιά και εκείνος 25 και όμως χαίρονται τον έρωτα τους. Μπορεί κάποιοι να σοκάρονται και να λένε ότι ο 25χρονος βγαίνει με την 80χρονη για κάποιον άλλο λόγο, αλλά αυτό είναι κάτι που και οι δυο τους διαψεύδουν. Επίσης, θα πάθετε πλάκα με το λόγο, που μια γιαγιά 102 ετών συνελήφθη μεν, αλλά… χαιρόταν για το εν λόγω γεγονός, προκαλώντας φοβερή εντύπωση.

Μάλιστα ο 25χρονος είναι αποστομωτικός στους επικριτές του: «Όποιος δεν πιστεύει ότι με ελκύει ερωτικά η Ίρις, μπορεί να καεί στην κόλαση» λέει. Ο Μοχαμέτ Αχμέτ Ιμπριχάμ είναι από την Αίγυπτο και μέσω facebook, γνώρισε την 80χρονη Ίρις Τζόουνς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share