Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε.... αυτό λιποθύμησε (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

19 Ιουνίου 2022 14:54
Νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου - Όταν όμως ο γαμπρός είδε.... αυτό λιποθύμησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε! Ενώ, ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Αφού αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλους, αποσύρθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για την περίφημη πρώτη νύχτα του γάμου.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικης νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται.

Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης. Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

Γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν - Δείτε την από μπροστά και θα... (Video)

Ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Συγκεκριμένα, μια Κινέζα νύφη, ήθελε να τεστάρει πόσο πολύ την αγαπούσε ο σύζυγός της. Αλλά επέλεξε απολύτως τη χειρότερη μέρα για να το κάνει, στη φωτογράφηση πριν από το γάμο. Η γυναίκα, εμφανίστηκε εκείνη τη μέρα δείχνοντας σαν γριά. Ενώ, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Ο Qing Kao, η 26χρονη υποψήφια νύφη από το Shenzhen της Κίνας, εμφανίστηκε στο μελλοντικό σύζυγό της ως 50 χρόνια μεγαλύτερη, έχοντας γκρίζες και λευκές τρίχες στα μαλλιά της και ζαρωμένο πρόσωπο.

Υποτίθεται ότι το έκανε, για να δει αν ο άντρας που θα παντρευτεί θα την αγαπούσε ακόμα κι αν έμοιαζε γηραιότερη. Δυστυχώς, ο Guo Chien, ο γαμπρός, δεν βρήκε τη φάρσα καθόλου αστεία. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και να ουρλιάζει ο ένας στον άλλο στη μέση της Dongmen Old Street στο Shenzhen.

Περίεργοι περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός ζήτησε από την κοπέλα να αφαιρέσει το μακιγιάζ, το οποίο αρνήθηκε έντονα. Επέμενε ότι αν θα την αγαπά μετά από 50 χρόνια, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφίες με αυτή της την εμφάνιση.

Όταν ο γαμπρός αισθάνθηκε ότι το επιχείρημά της είναι άσκοπο, απογοητεύτηκε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε, αφήνοντας την Kao να κλαίει απεγνωσμένα στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η σοκαρισμένη «γριά νύφη» περίμενε για αρκετά λεπτά, αλλά ο γαμπρός της δεν επέστρεψε ποτέ. Μετά από λίγο, κάλεσε ένα άλλο ταξί και πήγε σπίτι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share