Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τίγρης γεννούσε το μωρό της - Μόλις η κάμερα έκανε ζουμ ανάμεσα στα πόδια της μείναμε με το στόμα ανοιχτό (video)

Σοκ!

16 Ιουνίου 2022 10:12
Τίγρης γεννούσε το μωρό της - Μόλις η κάμερα έκανε ζουμ ανάμεσα στα πόδια της μείναμε με το στόμα ανοιχτό (video)

Αυτή η τίγρης ήταν έτοιμη να γεννήσει το μωρό της, όταν οι φύλακες παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο… Μετά από το πρώτο νεογέννητο τιγράκι, είχαν την έκπληξη της ζωής τους, όταν κοίταξαν καλύτερα και είδαν και ένα δεύτερο να έρχεται! Με την ευκαιρία, δείτε το αστείο συμβάν με έναν ελέφαντα και μια τουρίστρια.

Ο ερχομός των δύο πανέμορφων μωρών, συνελήφθη στην κάμερα. Αυτή η εκπληκτική διπλή γέννηση είναι πολύ σπάνια.

Πόσο όμορφη ιστορία… Απλά δείτε το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την καταγραφή αυτού του σπάνιου βίντεο!

Αν εντοπίσετε τη δεύτερη τίγρη σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση, είστε στο κορυφαίο 1%

Εάν μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο μήνυμα σε αυτήν την εικόνα, τότε είστε πιο έξυπνοι από τους περισσότερους. Το οπτικό παζλ σας προκαλεί να βρείτε την «κρυμμένη τίγρη» στη σκηνή της ζούγκλας – και είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζετε.

Δείτε επίσης: Το 91% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει τον σκύλο ανάμεσα στις αγελάδες μέσα σε 5 δεύτερα! Εσείς;

Αυτό συμβαίνει επειδή το έργο τέχνης δεν περιέχει μία αλλά δύο μεγάλες τίγρεις, με τη μία να αναγνωρίζεται πολύ πιο εύκολα από την άλλη. Δίπλα στο αρκετά εμφανές αρπακτικό στη μέση, αντί για μια δεύτερη τίγρη, η εικόνα περιέχει το κείμενο «η κρυμμένη τίγρη».

Είναι αυτό το κείμενο που σας έχει ανατεθεί να βρείτε για να λύσετε το… διαβολικά δύσκολο παζλ.

Η οπτική ψευδαίσθηση υπάρχει εδώ και χρόνια και επανεμφανίζεται τακτικά σε ιστότοπους όπως το Reddit. Είναι επίσης ένα δημοφιλές τεστ για αποστολή σε φίλους σε εφαρμογές συνομιλίας όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον κορμό και το πίσω πόδι της και θα δείτε το κείμενο να διασχίζει το σώμα της τίγρης. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι συχνά απλώς λίγο διασκεδαστικές, αλλά έχουν επίσης πραγματική αξία για τους επιστήμονες.

Τα παζλ του εγκεφάλου βοηθούν τους ερευνητές να ρίξουν φως στις εσωτερικές λειτουργίες του νου και στο πώς αντιδρά στο περιβάλλον του. Το 2017, οι επιστήμονες Kim Ransley και Alex O. Holcombe, από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, τόνισαν τη σημασία των ψευδαισθήσεων για την κατανόησή μας για τον εγκέφαλο.

«Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μας δείχνουν ότι δεν έχουμε άμεση πρόσβαση στην πραγματικότητα», αναφέρουν στο The Conversation.

Μπορούν επίσης να δώσουν μια ιδέα της νοητικής επεξεργασίας που προσφέρει την εμπειρία μας από τον ορατό κόσμο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share