Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

28χρονη έγκυος λίγο πριν γεννήσει βλέπει τη κοιλιά της και αντικρύζει κάτι συγκλονιστικό (video)

Απίστευτο!

10 Ιουνίου 2022 10:18
28χρονη έγκυος λίγο πριν γεννήσει βλέπει τη κοιλιά της και αντικρύζει κάτι συγκλονιστικό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 28χρονη αυτή γυναίκα είναι έγκυος και όπως αποδεικνύεται, το μωρό που κουβαλά είναι άκρως υπερκινητικό μιας και η κοιλιά της ετοιμόγεννης φαίνεται έτοιμη να... εκραγεί. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 32χρονης εγκύου, η οποία «πεθαίνει» στη διάρκεια του τοκετού και τότε ξαφνικά ο άνδρας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και γίνετε κάτι ανατριχιαστικό. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό περιστατικό με έγκυο σε νοσοκομείο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις απερίγραπτες κινήσεις που κάνει η γυναίκα με την κοιλιά της:

28χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος αλλά μέσα της δεν μεγάλωνε έμβρυο - Ανατριχιαστική περίπτωση (Video)

28χρονη από το Σουόνσι της Ουαλίας νόμιζε πως είναι έγκυος, αφού έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει. Όταν πήρε όμως τεστ εγκυμοσύνης, αυτό βγήκε αρνητικό. Παράλληλα, όταν η 17χρονη έφηβη Ολίβια Κέι, πήγε στον γιατρό της, έχοντας μια φουσκωμένη κοιλιά, που πονούσε, τότε εκείνος νόμιζε ότι ήταν έγκυος. Όλα όμως άλλαξαν με αυτό που είδε στην αξονική της λίγο αργότερα.

«Με τον σύντροφό μου αναρωτιόμασταν εάν ήμουν έγκυος, αλλά τα τεστ ήταν αρνητικά» εξομολογείται στο BBC η 28χρονη κοπέλα. Τότε πήγε σε γιατρό και αφού έκανε υπέρηχο και αξονική τομογραφία, έμειναν όλοι άφωνοι. Μέσα της είχε μεγαλώσει μια κύστη, βάρους 26 κιλών ή αλλιώς όσο ζυγίζουν 7 μωρά!

Μετά από επέμβαση που είχε διάρκεια 4 ώρες, οι γιατροί την αφαίρεσαν και ευτυχώς η 28χρονη δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα.

«Τελικά, μετά την χειρουργική επέμβαση έμαθα ότι αυτό που υπήρχε μέσα στην κοιλιά μου ήταν ένα λιπαρό σακί που ζύγιζε 26 κιλά», ανέφερε η Keely για την εμπειρία της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share