Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο προκαλεί την οργή του διαδικτύου: Γονείς επιτρέπουν στο νήπιο παιδί τους να παίζει με φίδια!

Τα σχόλια δικά σας...

10 Ιουνίου 2022 09:40
Βίντεο προκαλεί την οργή του διαδικτύου: Γονείς επιτρέπουν στο νήπιο παιδί τους να παίζει με φίδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί που μετά βίας μπορεί να περπατήσει να παίζει με τα φίδια. Το βίντεο πιστεύεται ότι έχει γυριστεί από τον πατέρα του παιδιού, στην Κίνα, όπου η οικογένεια φαίνεται να διατηρεί μία φάρμα αναπαραγωγής φιδιών.

Αφού διαλέξει τα φίδια, τα οποία φαίνονται να είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, το παιδί τα παραδίδει στη συνέχεια στον κάμεραμαν, ο οποίος γελάει και τα τοποθετεί σε μια τσάντα. Καθώς ο πατέρας του τραβάει βίντεο, το αγόρι σηκώνει τις ξύλινες σανίδες από το πάτωμα και αποκαλύπτει τον τεράστιο σωρό φιδιών που ήταν κρυμμένα από κάτω τους.v Το παιδί, στη συνέχεια, αρπάζει ένα φίδι και το δείχνει με χαρά στους γονείς του.

Δείτε με την ευκαιρία: Σώζει ζωές! Αυτά πρέπει να κάνετε αν σας δαγκώσει φίδι!

Έπειτα, πηγαίνει και αρπάζει περισσότερα φίδια και τα παραδίδει στον πατέρα του, ο οποίος τα τοποθετεί σε μια τσάντα. Σε ένα σημείο του βίντεο, η μητέρα του αγοριού αποφασίζει ότι έπαιξε αρκετά με τα ερπετά και το πήρε από το δωμάτιο, αλλά εκείνο αρχίζει να κλαίει και απαιτεί να συνεχίσει το “παιχνίδι”.

Οι γονείς του δεν φαίνεται να ανησυχούν και τόσο που ο γιος τους μπορεί να δαγκωθεί από τα φίδια, ενώ το βίντεο με το “παράξενο” παιχνίδι του αγοριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με πολλούς να χαρακτηρίζουν τον πατέρα και τη μητέρα του “ανεύθυνους”.

Δείτε το παράξενο “παιχνίδι” του αγοριού στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ανατριχιαστικό βίντεο με δικέφαλο φίδι να καταβροχθίζει ποντίκια! (video)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα δικέφαλο φίδι κατασπαράσσει δύο ποντίκια ταυτοχρόνως, με τα δύο κεφάλια να έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά.

Χαριτολογώντας μάλιστα, το δικέφαλο φίδι ονομάστηκε Ben και Jerry…

Απίστευτο βίντεο με δικέφαλο φίδι την ώρα που καταβροχθίζει δύο ποντίκια

Τα δικέφαλα φίδια είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, μια ατέλεια στη δημιουργία του εμβρύου. Ο Ben και Jerry είναι ένα από τα 10.000 φίδια που έχουν καταγραφεί με δύο κεφάλια. «Το 99,9% δεν επιβιώνει μέχρι τα πρώτα του γενέθλια», δήλωσε ο Barczyk στην Daily Mail, «αν όμως φτάσουν στην ενηλικίωση, όπως είναι ο Ben και Jerry, τότε ζουν συνήθως μια πλήρη ζωή. Περιμένουμε να φτάσει τα 20-25 χρόνια».

Ο Barczyk αγόρασε το παράξενο φίδι από έναν φίλο πριν από 3 χρόνια. Είναι 4,5 ετών και ζει μια φυσιολογική ζωή…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share