Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άκουσε ουρλιαχτά και έτρεξε να μάθει τι γίνεται: Είδε ένα αγριεμένο σκυλί, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί!

Συγκλονιστική ιστορία!

5 Ιουνίου 2022 17:52
Άκουσε ουρλιαχτά και έτρεξε να μάθει τι γίνεται: Είδε ένα αγριεμένο σκυλί, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λένε ότι τα pit bull είναι από τις φυλές που προστατεύουν περισσότερο τον άνθρωπο και η ιστορία της Stacie Rae το αποδεικνύει. Ανήρτησε την ιστορία μιας εντυπωσιακής διάσωσης από τον σκύλο του αδελφού της στο Facebook, όπου συγκέντρωσε γρήγορα πάνω από 53.000 μου αρέσει και 13.000 κοινοποιήσεις.

σκυλοσ-φιδι

Ο αδελφός της Stacie περπατούσε τριγύρω στη γειτονιά με τον αξιολάτρευτο σκύλο του Hurley, το βράδυ. Ξαφνικά, ο άντρας άκουσε δυνατά μια κραυγή από ένα παιδί. Πριν ο αδελφός της Stacie μπορέσει να αντιδράσει στην κατάσταση, ο Hurley είχε ήδη πάει κοντά στο μωρό που φώναξε.

Δείτε επίσης: Ένα ζωντανό φίδι βγήκε μέσα από ένα… άλλο φίδι (video)

Όταν ο άνθρωπος έφτασε τελικά στο παιδί, είδε ένα επικίνδυνο χάλκινο φίδι κοντά στο παιδί, το οποίο είχε δεχτεί επίθεση από τον Hurley. Ο σκύλος σκότωσε το επικίνδυνο και δηλητηριώδες φίδι, σώζοντας ενδεχομένως το μικρό παιδί από περαιτέρω τραυματισμούς.

Δεν είναι σαφές εάν το παιδί τσιμπήθηκε ή όχι, καθώς το μικρό παιδί έτρεξε στη μητέρα του και πιθανότατα πήγε στο νοσοκομείο για να το ελέγξουν. Ο αδελφός της Stacie ελπίζει να μπορέσει να επικοινωνήσει με το παιδί και την οικογένειά του. Ο Hurley είχε βρει μια ολόκληρη φωλιά από δηλητηριώδη ζώα. Αφού υπερασπίστηκε το παιδί, ο Hurley χτυπήθηκε από τα δηλητηριώδη δόντια του φιδιού.

Ευτυχώς, χάρη στη γρήγορη βοήθεια από το νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης ζώων Denton, ο θρόμβος αίματος του Hurley παρακολουθήθηκε και ο σκύλος μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του την επόμενη μέρα.

σκυλοσ-φιδι

Γυναίκα παλεύει με ένα φίδι στον κήπο της για να σώσει το σκυλί της

Ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή κατά την οποία το φίδι καταφέρνει να πιάσει το κουτάβι που βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού τους αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν δίστασε να τον σώσει.

Μια γυναίκα και το κουτάβι της έχουν γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα μετά από ένα βίντεο που έδειξε πώς ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον έσωσε από σίγουρο θάνατο όταν πιάστηκε από ένα φίδι που αντιστοιχεί στο είδος διαμαντιού python (“Morelia spilota”) , σύμφωνα με με πληροφορίες από το Daily Mail .

Ακούγοντας το ουρλιαχτό του κουταβιού της Jasper , που δαγκώθηκε και κατακλύστηκε από το τεράστιο ερπετό, η Michelle Van Schouwen βγήκε αμέσως στην αυλή της για να σώσει τη ζωή του κατοικίδιου της. Η απελπισία του ιδιοκτήτη του σκύλου ήταν εμφανής όταν άρχισε να χτυπά τον πύθωνα με το μόνο πράγμα που βρήκε κοντά, στην περίπτωση ενός χριστουγεννιάτικου ρολού που προφανώς δεν προκάλεσε φόβο στο βίαιο ζώο.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που η Michelle τον εαυτό της και πήρε την οχιά με τα χέρια της, άρχισε να το περιστρέφει μέχρι να απελευθερώσει το κουτάβι της Jasper , όταν κατάφερε να σώσει το κατοικίδιο της, έτρεξε στο σπίτι της για να περιποιηθεί στις πληγές του σκύλου.

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί μέσω του λογαριασμού Facebook Win News , στον οποίο όχι μόνο μπορείτε να ξαναζήσετε τη στιγμή του τρόμου που βίωσαν και οι δύο, αλλά και η ιστορία λέγεται από τη φωνή της Van Schouwen! Παρόλο που μοιάζει πολύ με μια ιστορία τρόμου, το χαρούμενο τέλος είναι ότι η Jasper είναι εντελώς εκτός κινδύνου και θα είναι σε θέση να παραμείνει η πιστή φίλη της γυναίκας που αποδείχθηκε η ηρωίδα του σκύλου της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share