Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε στον σύντροφό της πως ήταν έγκυος και περίμενε πεντάδυμα - Όταν ήρθε η στιγμή της γέννας αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια (Video)

Μια ιστορία που πραγματικά φαίνεται απίστευτη και όμως είναι αληθινή

4 Ιουνίου 2022 13:11
Είπε στον σύντροφό της πως ήταν έγκυος και περίμενε πεντάδυμα - Όταν ήρθε η στιγμή της γέννας αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είπε στον σύντροφό της πως ήταν έγκυος και περίμενε πεντάδυμα, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της γέννας αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια. Μια ιστορία που πραγματικά φαίνεται απίστευτη και όμως είναι αληθινή. Παράλληλα, μια 26χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο, όταν οι γιατροί της έκοψαν το παντελόνι έμειναν άναυδοι.

Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που μπορεί να έχει κάποιος, είναι να χάσει ένα παιδί πριν καν γεννηθεί. Ωστόσο, οι γονείς σε αυτή την ιστορία δεν έχασαν τα παιδιά τους λόγω αποβολής ή οποιασδήποτε άλλης επιπλοκής. Η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη.

Ο 35χρονος Paul Servat από τον Καναδά, γνώρισε την 37χρονη Barbara Bienvenue στο διαδίκτυο το περασμένο καλοκαίρι. Ξεκίνησαν μια ρομαντική σχέση, που σύντομα έγινε κάτι πολύ περισσότερο – η Barbara του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, μόλις δύο μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού.

Αν και όλο αυτό έγινε πολύ νωρίς, ο Paul ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να γίνει πατέρας. Τις επόμενες εβδομάδες, η Barbara είχε ακόμη περισσότερα νέα. Αρχικά, του είπε ότι περίμεναν δίδυμα, μετά τρίδυμα, μετά τετράδυμα, πριν τελικά πει ότι περίμεναν πέντε μωρά.

Όταν ο κύκλος της οικογενείας και οι φίλοι του Paul άκουσαν τα απίστευτα νέα, του έδειξαν την αμέριστή υποστήριξή τους. Τον βοήθησαν να αγοράσει ότι χρειάζονταν και του δώρισαν πολλά πράγματα.

Όταν έφτασε η 34η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, είχε φτάσει η ώρα: ο Paul πήγε τη Barbara στο νοσοκομείο Sainte-Justine του Μόντρεαλ για να γεννήσει. Ωστόσο, οι γιατροί έκαναν μια συγκλονιστική αποκάλυψη αφού την εξέτασαν – δεν ήταν έγκυος και ποτέ δεν ήταν!

Το νοσοκομείο επίσης δεν είχε κανένα αρχείο από τις επισκέψεις που είχε υποθέσει η Barbara σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης της. Φαίνεται ότι η Barbara έλεγε ψέματα για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού των μωρών που θα γεννούσε.

«Μου επέτρεψε να επιλέξω τα ονόματα», είπε ο Paul. «Οι γονείς μου ανυπομονούσαν να έχουν εγγόνια, έχασα ολόκληρη τη ζωή μου». Ο Paul σύντομα τερμάτισε τη σχέση, αφού διαπίστωσε την αλήθεια. Αναδρομικά, ο 35χρονος και η οικογένειά του παραδέχτηκαν ότι είχαν κάποιες υποψίες: όταν οι γυναίκες είναι έγκυες σε περισσότερα από ένα μωρά, συνήθως γεννάνε σε προγενέστερο στάδιο. Το στομάχι της Barbara αν και μεγαλύτερο, δεν είχε το τυπικό μέγεθος κάποιας που περιμένει πεντάδυμα.

Στην αρχή, οι γιατροί σκέφτηκαν ότι ήταν μια ψευδοκύηση, η οποία είναι πιο γνωστή ως λανθασμένη ή εγκυμοσύνη φάντασμα. Τα συμπτώματα μιας ψευδοκύησης είναι παρόμοια με αυτά της πραγματικής εγκυμοσύνης σε γυναίκες που βιώνουν ζάλη και οίδημα. Δεδομένου ότι πρόκειται για ειδική περίπτωση, στη Barbara τώρα γίνεται ψυχολογική ανάλυση για να διαπιστώσουν εάν αυτό το περιστατικό ήταν δυνατό να αποφευχθεί ή όχι. Σύμφωνα με έναν από τους αδελφούς του Paul, είχε ένα παρόμοιο επεισόδιο το 2010.

Εν τω μεταξύ, ο Paul ζητά σιγά-σιγά από όλους συγγνώμη. «Θα επιστρέψω όλα αυτά τα πράγματα στους ανθρώπους που τα έστειλαν», είπε ο Paul. «Είμαι καλός άνθρωπος και δεν έχω καμία δουλειά με αυτά τα ψέματα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share