Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (video)

Σοκ!

1 Ιουνίου 2022 10:11
Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο παρακάτω βίντεο λαμβάνει χώρα μια παράξενη μάχη. Ένα φίδι επιτίθεται σε ένα σκαντζόχοιρο, ο οποίος δεν πρόκειται να παραδοθεί τόσο εύκολα στις ορέξεις του ερπετού.

Όταν το φίδι επιτίθεται στον σκαντζόχοιρο και επιχειρεί να τον δαγκώσει, ο φίλος μας γυρνάει την γεμάτη αγκάθια πλάτη του στο ερπετό, αναγκάζοντάς το να υποχωρήσει. Επίσης, η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

«Μάθε πόσο δυνατός είσαι και χρησιμοποίησε τη δύναμή σου τη σωστή στιγμή. Οι σκαντζόχοιροι γνωρίζουν πώς να το κάνουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε θηρευτή» γράφει ο δασοφύλακας στην ανάρτησή του, συμβουλεύοντας τους χρήστες του Διαδικτύου να πάρουν μαθήματα από τον ηρωικό θηλαστικό και την άμυνά του απέναντι στο φίδι.

Δείτε το βίντεο:

Νομίζετε ότι βλέπετε ένα φίδι με δυο κεφάλια στη φωτογραφία; Μόλις δείτε τι είναι θα σας "κοπεί" το αίμα

Μπορεί να μοιάζει με ένα μεταλλαγμένο φίδι, αλλά η αλήθεια είναι ακόμα πιο σοκαριστική. Σίγουρα δεν θα θέλατε να το βρείτε ένα πρωί στην αυλή σας!

Μία γυναίκα από την Αργεντινή έμεινε έκπληκτη όταν είδε ένα παράξενο πλάσμα στην αυλή της που φαινόταν να έχει δύο κεφάλια. Η Λουχάν Ελόρες, 46, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πλάσμα που έμοιαζε με φίδι και ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν ξέρουμε αν είναι προτιμότερο να δούμε ένα τεράστιο φίδι σαν αυτό εδώ, ή ένα "μεταλλαγμένο".

Είχε μήκος περίπου 10 εκ. και έμοιαζε στην υφή και το χρώμα με φίδι αλλά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό: “Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έμοιαζε με φίδι και τα μάτια του ήταν πολύ παράξενα,” είπε η Λουχάν. “Φοβήθηκα πολύ γιατί νόμιζα πως ήταν δηλητηριώδες.”

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Facebook, ζήτησε από τους φίλους της αν μπορούσαν να το αναγνωρίσουν. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως ήταν ένα μεταλλαγμένο ζώο ή το κομμένο κεφάλι ενός φιδιού. Άλλοι πιστεύουν πως είναι μία γιγαντιαία κάμπια και πως τα ‘μάτια’ της είναι για να μπερδεύει τους θηρευτές και να την κάνουν να φαίνεται πιο μεγάλη από ότι είναι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share