Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Αυτοί είναι οι πιο διεστραμμένοι serial killers όλων των εποχών

Προσοχή πρόκειται για σκληρές ιστορίες!

31 Μαΐου 2022 11:11
Ανατριχιαστικό: Αυτοί είναι οι πιο διεστραμμένοι serial killers όλων των εποχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκότωσαν πολλούς ανθρώπους, τους βασάνισαν, τους έφαγαν... serial killers που έκαναν τόσο αποτρόπαια πράγματα τα οποία μοιάζουν σενάρια από ταινία και αδυνατείς να πιστέψεις ότι μπορεί να είναι αλήθεια.

Παρακάτω θα μάθετε τις ιστορίες μερικών από τους πιο διεστραμμένους serial killers όλων των εποχών.

Παράλληλα, δείτε εδώ 4 δολοφόνους που αναζήτησαν τα θύματα τους στην Αγγελική Νικολούλη.

Τεντ Μπάντι

Δεν χρειάζεται να είσαι Αμερικανός ή να ζούσες την δεκαετία του ’70 για να γνωρίζεις το όνομα Τεντ Μπάντι. Ο Μπάντι είναι σίγουρα ένας από τους πιο διεστραμμένους serial killers (για να μην αναφέρουμε απαγωγείς, βιαστές, νεκρόφιλους) όλων των εποχών. Δραστηριοποιήθηκε στις Πολιτείες Γιούτα, Όρεγκον και Ουάσινγκτον, παραμορφώνοντας τα θύματα του και τοποθετώντας τα κεφάλια τους στον τοίχο ως εκθέματα. Μετέφερε τα πτώματα σε δύσβατα σημεία του δάσους και τα έθαβε. Μετά επέστρεφε ξανά και ξανά, για να κάνει σεξ με αυτά, μέχρι που αποσυντίθονταν.

Πριν εκτελεστεί σε ηλεκτρική καρέκλα το 1989, ο Μπάντι παραδέχτηκε την απαγωγή και την δολοφονία τουλάχιστoν 36 γυναικών, παρόλο που ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν σίγουρα πολύ μεγαλύτερος.

Αντρέι Τσικατίλο

Ανατριχιαστικό: Αυτοί είναι οι πιο διεστραμμένοι serial killers όλων των εποχών

Ο Αντρέι Ρομάνοβιτς Τσικατίλο ήταν ο πιο γνωστός Σοβιετικός κατά συρροή δολοφόνος. Είναι επίσης γνωστός ως ο Χασάπης του Ροστόφ ή ο Κόκκινος αντεροβγάλτης. Δολοφόνησε 53 ανθρώπους στην περιφέρεια Ροστόφ και άλλες περιοχές της Ρωσίας, την Ουκρανίας και τον Ουζμπεκιστάν κατά την περίοδο 1978 - 1990. Σκότωνε παιδιά και γυναίκες, έκοβε και έτρωγε τα γεννητικά τους όργανα και άλλα μέρη των σωμάτων. Συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 1990 και καταδικάστηκε σε θάνατο για τις 52 δολοφονίες στις 14 Φεβρουαρίου 1992. Εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι στη φυλακή του Νοβοτσερκάσσκ στις 14 Φεβρουαρίου 1994.

Στις 20 Αυγούστου 1991, αφού η αστυνομία είχε ολοκληρώσει την ανάκριση της, ο Τσικατίλο μεταφέρθηκε στο ινστιτούτο Σέρμπσκι της Μόσχας για να υποβληθεί σε μια εξηνταήμερη ψυχιατρική αποτίμηση για να αποφασιστεί εάν ήταν διανοητικά ικανός να συμμετάσχει στην δίκη.

Ο Τσικατίλο αναλύθηκε από τον ψυχίατρο Αντρέι Τκατσένκο. Ο Τκατσένκο σημείωσε ότι υπέφερε από διάφορα ψυχολογικά προβλήματα που τα απέδωσε σε εγκεφαλική ζημιά πριν τη γέννα, αλλά στις 18 Οκτωβρίου 1991 κατέληξε ότι, παρόλο που υπέφερε από διαταραχή με σαδιστικά χαρακτηριστικά, ήταν εντάξει για να συμμετάσχει σε δίκη.

Τον Δεκέμβριο του 1991, τα προσφάτως φιλελευθεροποιημένα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν λεπτομέρειες της σύλληψης του Τσικατίλο και μια σύντομη περίληψη των εγκλημάτων του. Οι πληροφορίες δόθηκαν από την αστυνομία.

Τζέφρι Ντάμερ

Ο Τζέφρυ Λιονέλ Ντάμερ, γνωστός ως ο κανίβαλος του Μιλγουόκι, ήταν Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος. Υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών μεταξύ των ετών 1978 και 1991 με ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους (συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας, κανιβαλισμού), καταδικάστηκε το 1992 σε ισόβια κάθειρξη και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου δύο χρόνια αργότερα από τον Κρίστοφερ Σκάρβερ, έναν συγκρατούμενο του που πάσχει από σχιζοφρένεια.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης, ένα βαρέλι με οξύ που περιείχε τα διεμελισμένα κορμιά τριών αντρών, μια κατάψυξη γεμάτη με τα άκρα των θυμάτων, κουτιά με μουμιοποιημένα χέρια και γεννητικά όργανα και τέσσερα κομμένα κεφάλια στο ψυγείο. Ό,τι κομμάτι έλειπε απ’ τους άντρες, είτε είχε διαλυθεί στο βαρέλι με το οξύ είτε είχε φαγωθεί από τον ίδιο! Τον Νοέμβριο του 1994, ενώ ήταν φυλακισμένος, δολοφονήθηκε από έναν συγκρατούμενο του.

Τζον Γουέιν Γκέισι

Ο Τζον Γουέιν Γκέισι Τζούνιορ, γνωστός και με το ψευδώνυμο, Πόγκο ή Πόνγκο, το οποίο χρησιμοποιούσε, όταν ντυνόταν κλόουν, ή και ως δολοφόνος κλόουν, ήταν Αμερικανός κατά συρροή δολοφόνος και παιδεραστής που ήταν υπεύθυνος για τον βιασμό και τη δολοφονία τουλάχιστον 33 αγοριών και νεαρών ανδρών μεταξύ των ετών 1972 - 1978. Τελικά έλαβε για τα εγκλήματα του 12 θανατικές ποινές και εκτελέστηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Στέιτβιλ στο Ιλλινόις το 1994.

Ο Γκέισι δολοφόνησε τουλάχιστον 33 νεαρούς άνδρες και αγόρια και έθαψε 26 από αυτούς στο υπόγειο του σπιτιού του και 3 άλλους σε άλλους χώρους .Ο Γκέισι τους δελέαζε να έρθουν στο σπίτι για να συζητήσουν για την πρόσληψη τους στην επιχείρηση του. Αυτό γινόταν παράλληλα με προσφορά ποτού, ναρκωτικών ή χρημάτων έναντι σεξ.

Στην αρχή καθώς ο ανυποψίαστος νεαρός εισερχόταν στο σπίτι του Γκέισι, ο ίδιος του πρόσφερε ποτό και ναρκωτικά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Στη συνέχεια, ο Γκέισι έβαζε χειροπέδες στα χέρια του για να δείξει ένα μαγικό τέχνασμα και στη συνέχεια τις έβγαζε με το κλειδί που έκρυβε ανάμεσα στα δάχτυλά του. Στη συνέχεια προέτρεπε να δοκιμάσει το ίδιο το αγόρι το κόλπο και όταν αυτό συνειδητοποιούσε πως δε μπορούσε να τις βγάλει, ο Γκέισι του έλεγε «Το κόλπο είναι να έχεις το κλειδί». Έχοντας το θύμα του ακινητοποιημένο, ο Γκέισι το βίαζε και το βασάνιζε. Συχνά έσερνε τα θύματα του στο μπάνιο όπου σχεδόν τους έπνιγε στην μπανιέρα και στη συνέχεια συνέχιζε τα βασανιστήρια.

Ο Γκέισι δολοφονούσε συνήθως τα θύματά του τοποθετώντας ένα σχοινί στο λαιμό τους πριν αρχίσει να το σφίγγει με τη βοήθεια μίας λαβής. Συχνά έλεγε στα θύματα του ότι αυτό ήταν το τελευταίο τέχνασμα. Περιστασιακά, το θύμα είχε σπασμούς για «μία ή δύο ώρες» πριν πεθάνει, αν και αρκετά θύματα πέθαναν από ασφυξία από υφάσματα που ήταν βαθιά στο λαιμό τους. Εκτός από τα δύο τελευταία θύματά του, όλοι οι υπόλοιποι δολοφονήθηκαν μεταξύ 3:00 π.μ. και 6:00 π.μ .Μετά το θάνατο του θύματος , ο Γκέισι έβαζε προσωρινά το πτώμα κάτω από το κρεβάτι του έως και 24 ώρες προτού το θάψει στο κούφιο χώρο στο υπόγειο, όπου περιοδικά θα έριχνε στο χώρο οξείδιο του ασβεστίου για να επιταχύνει την αποσύνθεση του θύματός του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share