Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πήγε να κατεβάσει χρήματα και πριν πατήσει το κουμπί πετάχτηκε τεράστιο φίδι μπροστά του!

Ασύλληπτο!

30 Μαΐου 2022 12:16
Θρίλερ σε ΑΤΜ: Πήγε να κατεβάσει χρήματα και πριν πατήσει το κουμπί πετάχτηκε τεράστιο φίδι μπροστά του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Ινδία! Εικόνες που κόβουν την ανάσα σε μηχάνημα ΑΤΜ της Ινδίας καθώς μέσα στο μηχάνημα κατάφερε να μπει ένα τεράστιο φίδι! Ίσως να είναι ένα από τα πιο απίθανα πράγματα που περιμένει κανείς να του συμβεί όταν κάνει συναλλαγή σε ΑΤΜ.

Όχι όμως αν είναι στην Ινδία, καθώς εκεί, απ’ ό,τι φαίνεται, μια είσοδος φιδιού σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, δεν είναι και ό,τι πιο παράλογο!

Μάλιστα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πιο παλιά στην ίδια περιοχή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

50χρονη ούρλιαζε μπροστά από ΑΤΜ: Δευτερόλεπτα μετά δεν την... πλησίαζε κανείς!

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα όταν θέλησε να πάει στο ATM και να βγάλει λεφτά για να προχωρήσει στις αγορές της. Λίγο όμως πριν ξεκινήσει την διαδικασία, αντίκρισε κάτι που της… «έκοψε» το αίμα.

Παρά την αρχική παγωμάρα, η γυναίκα έβγαλε το κινητό της και αποθανάτισε το γεγονός και λίγο μετά που το «ανέβασε» στα social media, το περιεχόμενο έγινε viral.

Αμέσως, ειδοποίησε τις αρχές καθώς πάνω στο ATM ήταν ένας τεράστιος πύθωνας με το στόμα ανοικτό, ενώ μια αντίστοιχη είδηση μας απασχόλησε και την περασμένη εβδομάδα.

Πήγε να σηκώσει 200 ευρώ από το ΑΤΜ: Τότε είδε στον λογαριασμού του... 8.200.000! Πάγωσε με την αποκάλυψη

φιδι-ατμ

Ένας άνδρας πήγε να κάνει ανάληψη στο ΑΤΜ και, προς έκπληξή του, ανακάλυψε πως, αντί για 1.700 δολάρια που περίμενε να έχει, είχε… 8,2 εκατομμύρια δολάρια!

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη 200 δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό και είδα ότι είχα 8,2 εκατ. δολάρια», δήλωσε ο άνδρας.

Με το που το είδε, πίστεψε πως είχε γίνει κάποιο λάθος στην εκτύπωση της απόδειξης, αλλά όταν ξαναέβαλε την κάρτα του στο ΑΤΜ είδε πως όντως έχει στον λογαριασμό του το απίστευτο ποσό των 8,2 εκατομμυρίων.

Στη συνέχεια, ο άνδρας επικοινώνησε με την τράπεζα και διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος, με αποτέλεσμα τα χρήματα να αφαιρεθούν από το λογαριασμό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του - Αυτό που έγινε στην συνέχεια...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share