Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού - Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια...

Σοκαριστική ιστορία!

27 Μαΐου 2022 09:29
Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού - Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για 14 χρόνια, αυτοί οι γονείς κατηγορούσαν το παιδί τους για τον θάνατο του παππού. Κυρίως επειδή δεν τον πρόσεχε όταν συνέβη και που δεν προσπάθησε να του σώσει την ζωή, ωστόσο αυτή η ιστορία συγκίνησε όσο και το γράμμα αυτού του ηλικιωμένου άντρα.

Το παιδί, ωστόσο, κρύβει ένα μυστικό που θα άλλαζε τα πάντα. Κρατούσε αυτό το φορτίο για όλο αυτό το καιρό και πιθανώς να είναι καταδικασμένος να συνεχίσει για τη υπόλοιπη ζωή του.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει διάφορες ανατριχιαστικές ιστορίες, όπως για παράδειγμα αυτή της γιαγιάς Δωροθέας που τα ευρήματα στον κήπο της πραγματικά σόκαραν!

Μάλλον για να πάρει ανακούφιση, ο 28χρονος αποφάσισε να μοιραστεί ανώνυμα την ιστορία του στο διαδίκτυο.

Ήμουν έφηβος και ο παππούς μου είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο πιο πολλές φορές από ότι μπορούσα να μετρήσω.

Ήταν επιζών πολιομυελίτιδας και είχε περάσει πολλές δυσκολίες. Είχε κουραστεί να ζει. Αλλά περισσότερο, είχε κουραστεί να ξυπνάει σε νοσοκομείο με ένα σωληνάκι στον λαιμό του.

Οι γονείς του τον κατηγορούσαν 14 χρόνια για το θάνατο του παππού - Σήμερα αποκαλύπτει τη μαύρη αλήθεια...

Μία μέρα, με κάλεσε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί. Μου είπε πως ήταν ένα νόμιμο έγγραφο που απαγόρευε από τα νοσοκομεία να προσπαθήσουν να σώσουν την ζωή του.

Μου είπε πως θα μπορούσε να εμπιστευτεί οποιονδήποτε από την οικογένεια για την ζωή του, αλλά ήμουν ο μόνος που μπορούσε να εμπιστευτεί με τον θάνατό του.

Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ξανά και μου είπε πως είχε μπελάδες. Κάθισα μαζί του ενώ έπαθε καρδιακό και τον κρατούσα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

Αφού τα μάτια του έχασαν την λάμψη τους, τον σήκωσα και έκατσα λίγο μαζί του. Περίπου μία ώρα αργότερα κάλεσα ασθενοφόρο να αναφέρω τον θάνατό του, αφού είχε ήδη χάσει το χρώμα του.

Οι γονείς μου έφτασαν σπίτι λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο και ποτέ δεν τους ειδοποίησα γιατί αυτό θα τους έδειχνε τι είχα σχεδιάσει με τον παππού μου.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share