Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο απίστευτα τρομακτικό περιστατικό με φίδι: Πύθωνας έκοβε βόλτες σε σαλόνι στην Αγία Παρασκευή!

Έπαθαν σοκ οι ένοικοι όταν το είδαν

26 Μαΐου 2022 14:31
Νέο απίστευτα τρομακτικό περιστατικό με φίδι: Πύθωνας έκοβε βόλτες σε σαλόνι στην Αγία Παρασκευή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι ενός διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, όταν αντίκρυσαν έναν… πύθωνα στο σαλόνι τους!

Το σοκ τους ήταν μεγάλο αλλά βρήκαν την ψυχραιμία να ειδοποιήσουν την αστυνομία, άνδρες της οποίας ενημέρωσαν ειδικούς για την απομάκρυνση του ερπετού. Το φίδι μπήκε σε ένα κουτί και παραδόθηκε στον Σύλλογο Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής από όπου και θα αποχωρήσει για να μεταφερθεί στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Τρόμος για αγρότη στη Μεσσηνία: Βρήκε 2 μεγάλα φίδια να κρέμονται σε ελαιόδεντρο

Αντιμέτωπος με δύο μεγάλα φίδια που έφταναν περίπου τα 3 μέτρα ήρθε αγρότης στο κτήμα του στην περιοχή τον Φιλιατρών. Παράλληλα, δείτε εδώ το viral βίντεο με δικέφαλο φίδι καταβροχθίζει ποντίκια. Τα ερπετά ήταν τυλιγμένα μαζί στο ελαιόδεντρο και δεν έφευγαν παρά τη φασαρία. Εκτιμάται ότι ήταν Λαφιάτες, τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 4 μέτρα και μπορούν να σκαρφαλώσουν σε δέντρα και θάμνους.

Τρέφονται κυρίως με μικρά θηλαστικά όπως αρουραίους και άλλα τρωκτικά, μικρά κουνέλια, πτηνά, σαύρες, αμφίβια και αυγά. Είναι μέτριας επιθετικότητας φίδια που μπορεί να δαγκώσουν εφόσον απειληθούν.

φιδι-μεσσηνια

Επική μάχη φιδιού με κροκόδειλο για να τον κατασπαράξει: Ποιος κερδίζει την ανατριχιαστική μάχη

Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε ένα φίδι μπορεί να χωρέσει ένα ολόκληρος κροκόδειλος. Και όμως, έπεσε θύμα ενός πεινασμένου φιδιού, που δεν λογάριασε τίποτα και τον κατασπάραξε. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την μάχη που ακολουθεί και θα σοκαριστείτε!

Η μάχη εκτυλίχθηκε στη λίμνη Μοντάρα του όρους Ίσα στην Αυστραλία. Διήρκεσε πέντε ώρες με κροκόδειλο και φίδι να μάχονται για την επιβίωση τους και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο... Το φίδι ήταν βέβαια πύθωνας, και τυλίχτηκε γύρω από το θύμα του. Τόσο γρήγορα το τεράστιο φίδι κατάπιε τον κροκόδειλο, αφού τον χώνεψε μέσα σε 15 λεπτά, παρά την πολύωρη μάχη!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share