Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Περίμενε να φτάσει η νύφη - Η αντίδρασή του μόλις την κοίταξε, είναι πραγματικά ανεκτίμητη

Βίντεο που κόβει την ανάσα

25 Μαΐου 2022 11:25
Περίμενε να φτάσει η νύφη - Η αντίδρασή του μόλις την κοίταξε, είναι πραγματικά ανεκτίμητη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν ξεχνάς ποτέ τη μέρα που παντρεύτηκες τον καλύτερο σου φίλο. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να δεσμεύεσαι ότι θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με τον άνθρωπο που έχεις μέσα στην καρδιά σου. Έτσι ακριβώς ένιωθαν ο Tyson και η Hayley την ημέρα του γάμου τους.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ τι απίστευτο φόρεσε αυτή η νύφη στο γάμο της.

Ωστόσο, το προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω – ο Tyson δεν θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που είδε τη νύφη με το νυφικό της για πρώτη φορά. Ευτυχώς για εμάς, το ζευγάρι μοιράστηκε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Καθώς η μέρα του γάμου πλησίαζε, το ζευγάρι συζητούσε πολύ για τις λεπτομέρειες (ανάμεσα τους και το νυφικό της Hayley). Ωστόσο, θέλοντας να κρατήσουν την παράδοση, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι εκείνη τη μέρα για να το δει ο Tyson.

Στο βίντεο, τους παρακολουθούμε καθώς φτάνουν στο μέρος όπου θα ανταλλάξουν τους όρκους τους. Ο Tyson στέκεται στην κορυφή μια σκάλας περιμένοντας την νύφη. Όταν τελικά την πλησιάζει και εκείνος γυρνάει…

Δείτε το βίντεο

Γαμπρός μήνυσε τη νύφη μια ημέρα μετά τον γάμο για εξαπάτηση λόγω… Make Up!

O σύζυγος υποστηρίζει πως έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη το πρωί μετά την τέλεση του γάμου τους στην Αλγερία. Σύμφωνα με το Emirates 247 ο μόλις λίγων ωρών γαμπρός έμεινε έκπληκτος από την…φυσική εμφάνιση της συζύγου του και στη συνέχεια δήλωνε πως δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν στο κρεβάτι με το ίδιο πρόσωπο που παντρεύτηκε.

Φέρεται μάλιστα να δήλωσε σε φίλους και γνωστούς πως η εμφάνισή της είχε αλλάξει τόσο πολύ, συγκριτικά με την προηγούμενη μέρα που ο ίδιος για κάποια λεπτά πίστευε πως κάποια ξένη είχε μπει στο διαμέρισμα προκειμένου να τους κλέψει.

Γαμπρός μήνυσε τη νύφη μια ημέρα μετά τον γάμο για εξαπάτηση λόγω… Make Up

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο Emirates 247 πως ο άνδρας απευθυνόμενος στον δικαστή ισχυρίστηκε πως έχει πέσει θύμα εξαπάτησης από τη σύζυγό του με τη…βοήθεια του make up. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα που παντρεύτηκε μόλις την προηγούμενη ημέρα ήταν πολύ όμορφη και ελκυστική τόσο πριν τον γάμο όσο και την ημέρα τέλεσης του μυστηρίου αλλά όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί και καθάρισε το πρόσωπο της, τρόμαξε αφού αδυνατούσε να την αναγνωρίσει, εξ ου και η δήλωση του πως πίστεψε πως ήταν μια άγνωστη που είχε διαρρήξει το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την αγωγή που έχει κατατεθεί, ο ενάγον και σύζυγος κατηγορεί τη γυναίκα του για δολιότητα και διεκδικεί αποζημίωση άνω των 20.000 δολαρίων για την ψυχική οδύνη που υπέστη από την εξαπάτησή στην οποία επιδόθηκε η σύζυγός του σε βάρος του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share