Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλαν τον 74χρονο παππού τους μέσα στον καταψύκτη - Μετά από 20 ώρες... (Video)

Ανατριχιαστικό!

24 Μαΐου 2022 12:40
Έβαλαν τον 74χρονο παππού τους μέσα στον καταψύκτη - Μετά από 20 ώρες... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον 74χρονο παππού τους, Balasubramaniya Kumar, τον έβαλαν σε έναν καταψύκτη μετά τον θάνατό του, ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτο το σώμα του για το ύστατο χαίρε.

Όλοι αυτό υπέθεσαν, πως ο παππούς ήταν νεκρός. Στο παγωμένο φέρετρο τον έβαλε εξάλλου ο ίδιος του ο αδερφός, σε πόλη της πολιτείας Καμίλ Ναντού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «New India Express», όταν την επομένη ήρθαν οι υπάλληλοι για να πάρουν τον καταψύκτη, παρατήρησαν ότι ο Kumar κουνιόταν και ανέπνεε κανονικά. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό, ένα νεαρό μοντέλο ποζάρει μεν στην κάμερα για μια φωτογράφιση στην παραλία, αλλά τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στον ηλιοκαμένο παππού που βρίσκεται στο παρασκήνιο.

«Τα χέρια του τρέμουν, πώς γίνεται;», ακούμε τον άνθρωπο που βιντεοσκοπεί τον ηλικιωμένο να ρωτά με απορία.

Ο αδελφός του εκλιπόντος μάλιστα, Saravanan, εμφανίζεται να του απαντά «σπασμοί», καθησυχάζοντάς τον: «Η ψυχή του δεν έχει φύγει ακόμα».

Ο Kumar διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους «Times of India», «ανταποκρίνεται στη θεραπεία και αναρρώνει», όπως δήλωσε ο δρ R. Balajnathan.

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν στραφεί στον 70χρονο αδερφό, ο οποίος κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια, σύμφωνα με τον «Independent».

Για την ώρα δεν έχει συλληφθεί, υπάρχουν ωστόσο αναφορές που ισχυρίζονται πως ο αδερφός πάσχει από ψυχικά νοσήματα. «Θα αναλάβουμε δράση κατά του Saravanan μετά την έρευνα», δήλωσε αξιωματούχος στους «Times of India».

94χρονος παππούς συνόδευσε την εγγονή του νύφη στο γάμο της - 2 μέρες μετά συνέβη κάτι το τραγικό!

Oι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης. Παππούς 94 ετών: Πρόκειται για έναν παππού, ο οποίος συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Πολλοί έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκλαψαν.

Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία. Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.

Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονί του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι…

Το βίντεο από την τελετή του γάμου της εγγονής του Bronislaw Grom Karwowski, Joanna, ο οποίος τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Αυτός ο παππούς κάθεται δίπλα στη χειρουργημένη εγγονή του - Αυτό που κάνει θα σας κάνει να "λυγίσετε"

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share