Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί δεν... - Θα παγώσετε μόλις μάθετε το λόγο

Απίστευτο!

24 Μαΐου 2022 12:35
Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί δεν... - Θα παγώσετε μόλις μάθετε το λόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμένει μια ευτυχισμένη ζωή τη νεαρή νύφη που «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Ουζμπεκιστάν, την ώρα που κόβει την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα και ετοιμάζονται να ταΐσουν ο ένας τον άλλον.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο άνδρας. Η γυναίκα παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό "γαμήλιας βίας", δείτε εδώ ακόμη έναν γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη.

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να τον συγκρατήσει από το να συνεχίσει να χτυπά την γυναίκα του.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share