Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει πως διατηρεί ζωντανό τον γάμο της - Το μυστικό της θα σας αφήσει άναυδους

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Μαΐου 2022 23:27
52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει πως διατηρεί ζωντανό τον γάμο της - Το μυστικό της θα σας αφήσει άναυδους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα… ιδιαίτερο κόλπο φαίνεται πως έχει βρει ένα ζευγάρι, προκειμένου να κρατήσει το γάμο του. Μάλιστα και οι δύο δηλώνουν… πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Με την ευκαιρία, δείτε τον γάμο στη Κρήτη που έγινε viral.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα από τον Καναδά «έσωσε» το γάμο της, επιτρέποντας στον άνδρα της να πηγαίνει με άλλους… άντρες.

Το ζευγάρι φέρεται να πέρασε μία σοβαρή κρίση πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο άνδρας της Lianna παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ότι την απατούσε με άλλους άνδρες. Παρόλο που αρχικά σοκαρίστηκε, η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση.

Η αποκάλυψη και η απόφασή της

«Είχαμε πάει για πεζοπορία στο βουνό όταν ο άνδρας μου, ο Mark, μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε με άλλους άνδρες και ότι ήταν bisexual. Έγινα ράκος, ωστόσο σκέφτηκα αμέσως ότι δεν ήθελα να καταλήξω σαν όλους τους γνωστούς μου και την αδερφή μου που έχουν πάρει διαζύγιο. Εξακολουθούσα να αγαπώ τον Μαρκ αλλά είχα σοκαριστεί. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν τα ψέματα όπως και το γεγονός ότι είχε αρχίσει να πειραματίζεται χωρίς εμένα. Δεν ήθελα όμως να συνεχιστεί η σχέση μας όπως ήταν στο παρελθόν. Έτσι του είπα “αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς”».

52χρονη γυναίκα αποκαλύπτει πως διατηρεί ζωντανό τον γάμο της - Το μυστικό της θα σας αφήσει άναυδους

Περιγράφοντας τα στάδια που πέρασε μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που ήθελε ήταν μια ελεύθερη σχέση με τον άνδρα της, η Lianna αναφέρει ότι βίωσε απελπισία αλλά και θυμό, ωστόσο όπως αναφέρει στη συνέχεια η απόφαση να κάνουν έρωτα και με άλλους παρτενέρ ανανέωσε δραστικά τον γάμο τους.

Ωστόσο, υπήρχαν και σημαντικές δυσκολίες που προκάλεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή τους, αφού έπρεπε σε κάποια φάση να ενημερώσουν και τα παιδιά τους, κάτι που ξεπεράστηκε όπως αναφέρουν με πολλή συζήτηση. Όσο για τη Lianna, εργάζεται πλέον ως σύμβουλος ζευγαριών και sex therapist, βοηθώντας άλλα ζευγάρια να σώσουν τη σχέση τους. Δείτε παρακάτω μερικά από τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο YouTube, στα οποία μοιράζεται τις προσωπικές της εμπειρίες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share