Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αληθινή οικογένεια: Αρκούδα πήγε το μωρό της στην παιδική χαρά και εκείνο ξετρελάθηκε - Δείτε το βίντεο

Θα πάθετε πλάκα!

23 Μαΐου 2022 12:38
Αληθινή οικογένεια: Αρκούδα πήγε το μωρό της στην παιδική χαρά και εκείνο ξετρελάθηκε - Δείτε το βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώα έχουν και αυτά ψυχή. Η αγάπη μέσα τους ξεχειλίζει και πολλές είναι οι φορές που μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τα όσα κάνουν. Επιπλέον, αν παρατηρήσεις τα ζώα θα δεις ότι αρκετές φορές κάνουν πράγματα που θυμίζουν αληθινή οικογένεια, όπως αυτή των ανθρώπων.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την σκυλίτσα που προσπαθούσε να βγάλει από τον κάδο σκουπιδιών τα κουτάβια της που κάποιος πέταξε ζωντανά.

Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει και το παραπάνω ότι τα ζώα έχουν μία υπέροχη ψυχή.

Συγκεκριμένα, μία μαμά αρκούδα πήγε το μωρό της στην παιδική χαρά του δημοτικού σχολείου Ντίκσον στην πόλη Άσβιλ της Νότιας Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μητέρα ανέβηκε πρώτη στην τσουλίθρα, δοκιμάζοντας τις ικανότητες της, ενώ στη συνέχεια προέτρεψε τι μωράκι της να παίξει και αυτό.

Το μικρό αρκουδάκι ξετρελάθηκε και άρχισε να αγκαλιάζει την μητέρα του.

Το βίντεο κατέγραψε μητέρα μαθητή τεσσάρων ετών, ενώ την ίδια ώρα δασκάλες από τα παράθυρα του σχολείου ξετρελαμένες και εκείνες από το θέαμα ξεσπούν στα γέλια.

Δείτε το βίντεο

«Αρκτούρος»: Τεράστια ευκαιρία αποτελεί η επανεμφάνιση λύκου στην Πάρνηθα

«Τεράστια ευκαιρία για την πολύπαθη Αττική που αποκαθιστά, έπειτα από πολλές δεκαετίες, την περιβαλλοντική ισορροπία», αποτελεί η επανεμφάνιση, με φυσικό τρόπο, του λύκου στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας. Με την ευκαιρία δες εδώ υπέροχες φωτογραφίες με τα ελάφια στην χιονισμένη Πάρνηθα.

Τη διαπίστωση αυτή κάνει ο «Αρκτούρος» σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης λύκου σε σκύλο οικογένειας στην Πάρνηθα, τονίζοντας ότι η συνύπαρξη με την άγρια ζωή απαιτεί τη συνεπή και υπεύθυνη στάση απ' όλους (Πολιτεία, φορείς, πολίτες).

«Αρκτούρος»: Τεράστια ευκαιρία αποτελεί η επανεμφάνιση λύκου στην Πάρνηθα

Απαγορεύεται το τάισμα άγριων ζώων

Παράλληλα, επισημαίνει ότι για να μην εξοικειώνονται τα άγρια ζώα με την ανθρώπινη παρουσία ή να μην παρουσιάζουν απρόβλεπτες συμπεριφορές, που μπορεί να καταστούν επικίνδυνες, δεν ταΐζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο τα άγρια ζώα. Παρομοίως, κατά την επίσκεψή μας σε περιοχές όπου ζουν άγρια ζώα, δεν αφήνουμε σκουπίδια ή τροφικά υπολείμματα μετά την αποχώρησή μας.

«Η απαγόρευση παρουσίας οικόσιτων ζώων σε εθνικούς δρυμούς θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα και απ' όλους για την προστασία τόσο των πολιτών όσο και των ίδιων των ζώων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την οργάνωση, ο «Αρκτούρος» ήδη από το Νοέμβριο ήταν σε επικοινωνία με το Καταφύγιο Μπάφι, προτείνοντας δράσεις για την επιστημονική παρακολούθηση του πληθυσμού των λύκων στην Πάρνηθα, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και να προταθούν συγκεκριμένα μέτρα προς την Πολιτεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος εξοικείωσης του πληθυσμού με την ανθρώπινη παρουσία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share