Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα - Μόλις βγήκε... (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

22 Μαΐου 2022 21:31
24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα - Μόλις βγήκε... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία. Όταν δείτε το σοκαριστικό βίντεο, θα καταλάβετε αμέσως το γιατί.

Ενώ ήταν μέσα στο ασανσέρ, κλώτσησε με δύναμη το σκυλάκι της. Οι αρχές πήραν τον σκύλο από την επιμέλειά της και του παρείχαν ιατρική βοήθεια. Από τότε, το σκυλάκι έχει δοθεί σε υιοθεσία σε μία άλλη οικογένεια που το αγαπάει. Επίσης, θα σας συνταράξει μόλις δείτε τι συνέβη σε μια γυναίκα, η οποία μπήκε στο αμάξι, αλλά δεν ήξερε πως υπάρχει κάμερα, με τη συνέχεια να είναι απίστευτη.

Άνδρας άφησε κατά λάθος ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή - Μόλις είδε τι κατέγραψε έμεινε με το στόμα ανοικτό (Video)

Ένας άνδρας από την Κίνα ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι του, ωστόσο στον υπολογιστή του είχε ξεχάσει ανοικτή την κάμερα. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας άντρας άκουγε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του. Η γυναίκα του, βλέπετε, είχε ερωτικό ραντεβού, με τον Δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Δείτε το βίντεο:

26χρονη κοπέλα τραβάει με την κάμερα τον εαυτό της - Το μαρτύριο που περνάει σοκάρει όλο τον πλανήτη (Video)

Μια 26χρονη κοπέλα τραβάει με την κάμερα τον εαυτό της. Μόλις δείτε το μαρτύριο που περνάει θα σοκαρειστείτε. Ενώ, γονείς έβαλαν μια κάμερα να τραβάει το νεογέννητο μωρό τους. Λίγο μετά παρατήρησαν στη συμπεριφορά του κάτι ανατριχιαστικό

Συγκεκριμένα, η Σάρα πάσχει από ναρκοληψία, μια διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από απώλεια ελέγχου του κύκλου του ύπνου. Όσοι έχουν ναρκοληψία νιώθουν την ανάγκη να κοιμηθούν συνεχώς και συχνά παθαίνουν κρίσεις ύπνου, κατά την διάρκεια των οποίων τους παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι και αρκετά λεπτά.

Η πάθηση της Σάρα επιδεινώνεται συνεχώς από συχνές εξάρσεις καταπληξίας, μια ξαφνικής απώλειας του ελέγχου των μυών που καθιστά έναν άνθρωπο ακίνητο.

“Είναι αρκετά ενοχλητικό να προσπαθείς να εξηγείς στους ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ την ναρκοληψία στην πραγματική ζωή πώς είναι και πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει”, γράφει η Σάρα στην περιγραφή του βίντεο. “Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αστείο μέχρι να δουν τι πραγματικά συμβαίνει, ή είναι απροετοίμαστοι και τρομάζουν και πανικοβάλλονται.”

Η Σάρα δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο προσπαθεί να βγάλει μια χορογραφία, με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την ασθένεια της. “Όπως και οι άνθρωποι με επιληψία, δεν μπορώ να ελέγξω πότε θα έχω κρίση ύπνου ή καταπληξία”, γράφει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share