Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 33χρονη που το τερμάτισε: Παντρεύτηκε τον εαυτό της και τώρα ζητά διαζύγιο γιατί… γνώρισε κάποιον άλλον!

Ας... αναλάβουν οι δικηγόροι του ζευγαριού

21 Μαΐου 2022 18:34
Η 33χρονη που το τερμάτισε: Παντρεύτηκε τον εαυτό της και τώρα ζητά διαζύγιο γιατί… γνώρισε κάποιον άλλον!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω που πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα σε τούτο τον μάταιο κόσμο, έρχεται η ιστορία της Cris Galera για να μας διαψεύσει.

Δείτε επίσης: Θα πάθετε σοκ: Δεν θα πιστέψετε τι φόρεσε αυτή η νύφη στο γάμο της

Η 33χρονη έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν παντρεύτηκε τον ίδιο της τον εαυτό ισχυριζόμενη πως έχει κουραστεί να βασίζεται στους άντρες. Ωστόσο, τώρα άλλαξε γνώμη και του ζητάει να χωρίσουν. Ναι… Καλά διαβάσατε.

Μιλώντας στην Daily Star το μοντέλο ρούχων από τη Βραζιλία ανέφερε ότι ζητά διαζύγιο και εξήγησε τον λόγο. «Ήμουν ευτυχισμένη όσο κράτησε. Άρχισα να πιστεύω στην αγάπη όμως τη στιγμή που γνώρισα κάποιον άλλον, ξεχωριστό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον γάμο που είχε κάνει με τον εαυτό της, ανέφερε: «Έφτασα σε ένα σημείο που ωρίμασα, συνειδητοποίησα ότι είμαι μια δυνατή και αποφασιστική γυναίκα. Πάντα φοβόμουν να μείνω μόνη, αλλά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να μάθω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Όταν συνέβη αυτό, αποφάσισα να το γιορτάσω».

Όσο για τον κόσμο που την τρολάρει; «Αποφάσισα ότι δεν θα διαβάζω πλέον τα σχόλια μίσους. Η γνώμη του κόσμου δεν θα αλλάξει αυτό που σκέφτομαι ούτε θα προσθέσει τίποτα σε αυτήν», σχολίασε.

Ο γαμπρός κρατούσε για έκπληξη τα παρανυφάκια του γάμου τους - Μόλις η νύφη τα είδε...

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε μια μέλλουσα νύφη την ώρα του γάμου της. Τις βέρες τους τις έφεραν οι μαθητές της, που δεν ήταν άλλοι από παιδιά με σύνδρομο Down. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γαμήλια τελετή γίνεται viral, δείτε εδώ την κίνηση ενός γαμπρού που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Ο μηχανικός Χοσέ Βίκτορ Φλακ έκανε την αρραβωνιαστικιά του Σίντια Μπονφάντε Περέιρα να κλάψει, κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους στο Κάξιας ντο Σουλ της Βραζιλίας, με μια πολύ συγκινητική έκπληξη. Στο βίντεο, που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram και έχει γίνει viral, φαίνεται η στιγμή που η Σίντια, μια λογοθεραπεύτρια, γυρνάει και βλέπει τους μαθητές της με σύνδρομο Down να διασχίζουν τον διάδρομο της εκκλησίας.

Στην συνέχεια, το ζευγάρι αφιερώνει λίγο χρόνο για να χαιρετήσει κάθε ένα από τα παιδιά, κάνοντάς τα να νιώσουν ξεχωριστά, με το φορτισμένο συναισθηματικά πλήθος να τους παρακολουθεί.

Ο γαμπρός είχε κανονίσει για την έκπληξη και έλαμπε περήφανος δίπλα στην νύφη. Το ζευγάρι, που κοίταζε τον ιερέα, γύρισε την ώρα που μπήκαν στην αίθουσα τα παιδιά. Ένα μικρό αγόρι ήταν ο επικεφαλής κρατώντας το χέρι μιας μικρής συμμαθήτριάς του. Όλα τα κορίτσια φορούσαν λευκά φορέματα με πολύχρωμους φιόγκους και λουλούδια στα μαλλιά.

Το ένα κρατούσε ένα μικρό μπουκέτο με λουλούδια ενώ ένα άλλο ένα πελώριο γλειφιτζούρι. Άλλα δύο αγόρια έκαναν εντυπωσιακή είσοδο μπαίνοντας με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, με τους παραβρισκόμενους να βεβαιώνονται ότι «οδηγούσαν» προς την σωστή κατεύθυνση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share