Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει - Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό (Video)

Θα το τολμούσατε ή το έχετε τολμήσει;

20 Μαΐου 2022 17:31
34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει - Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει. Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό! Ενώ, σοκάρει η ιστορία όπου μια 32χρονη έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο!

Αυτή είναι η στιγμή που ένας φαινομενικά ήρεμος πατέρας λιποθύμησε ξαφνικά στην αίθουσα του τοκετού ενώ υποστήριζε την γυναίκα του που γεννούσε. Ο Ben, 34 ετών λιποθύμησε ενώ έβλεπε την σύντροφό τους, Amy, να γεννάει στο νοσοκομείο του Birmingham.

Αποκάλυψε πως ένιωθε τον πόνο της συντρόφου τους και πως πήρε πάνω από 6 κιλά από λιγούρες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αρχικά φαινόταν ήρεμος καθώς την βοηθούσε να διαχειριστεί τον πόνο. Βλέποντας όμως την πίεση που δεχόταν ξαφνικά κατέρρευσε!

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε ένα πάρκινγκ, ήταν μαζί για 3 μήνες πριν μείνει έγκυος η Amy. Εκείνη είπε: «Ο Ben είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό μου αρέσει.»

Εκείνος είπε πως έμεινε και ο ίδιος «έγκυος» και πως βίωσε τις δικές του λιγούρες μέσα από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η συγκίνηση στα πρόσωπά τους είναι εμφανής καθώς καλωσόρισαν την κόρη τους, Amber-Rose.

27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει - Αυτό που έκανε όμως το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει την ζωή

Μια 27χρονη έγκυος ήταν έτοιμη να γεννήσει, αυτό που έκανε όμως το μωρό παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζω. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 32χρονης εγκύου, η οποία «πεθαίνει» στη διάρκεια του τοκετού και τότε ξαφνικά ο άνδρας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και γίνετε κάτι ανατριχιαστικό.

Μια έγκυος γυναίκα στην Κίνα σώθηκε, αφού το αγέννητο μωρό της κλώτσησε τη μήτρα της σε μια «εξαιρετικά σπάνια» περίπτωση, σύμφωνα με ένα νοσοκομείο.

Η αγέννητη κόρη της κ. Ζανγκ λέγεται ότι κλώτσησε την κ. Ζανγκ τόσο σκληρά, που έσκαψε μια πληγή στον τοίχο της μήτρας της Ζανγκ, η οποία είχε μείνει από μια προηγούμενη εγχείρηση.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 35 εβδομάδες με καισαρική τομή και η ίδια και η μητέρα της βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το Νοσοκομείο Shenzhen του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στη νότια Κίνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share