Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Τα χάσαμε όταν είδαμε τον λογαριασμό»: Τουρίστες «δικάζουν» μαγαζιά της Μυκόνου για τις τιμές

Το νησί παίρνει την κάτω βόλτα

18 Μαΐου 2022 14:52
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει και ήδη οι πρώτες «φωνές» για τις τιμές στη Μύκονο έχουν αρχίσει να ακούγονται. Με μια «βόλτα» στο Trip Advisor πάντως παρατηρούμε ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ξένων τουριστών που έφυγαν έξαλλοι από το νησί των ανέμων.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για την Αμερικανίδα στην Μύκονο που της ζήτησαν να πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό.

Πρόσφατα έγινε viral ο λογαριασμός μιας τουρίστριας από την Αμερική, η οποία κλήθηκε να πληρώσει 600 ευρώ σε εστιατόριο της Μυκόνου για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα. Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση και το προκαθορισμένο φιλοδώρημα των 78 ευρώ, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον λογαριασμό.

Με την τουριστική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει και τους ξένους επισκέπτες να καταφθάνουν στο νησί των ανέμων, είπαμε να κάνουμε μια «βόλτα» από το Trip Advisor, όπως άλλωστε συνηθίζουμε το τελευταίο διάστημα. Εκεί, λοιπόν, εντοπίσαμε τα χειρότερα σχόλια που έχουν γράψει ξένοι πελάτες για τα εστιατόρια της Μυκόνου, με τους περισσότερους να τονίζουν πως η υψηλή τιμή δεν σημαίνει πάντα και καλή ποιότητα.

Τι κι αν τα «καλύτερα» και πιο διάσημα εστιατόρια του νησιού έχουν λιγότερα από τέσσερα αστέρια στη βαθμολογία της πλατφόρμας και δεκάδες αρνητικές κριτικές; Κάποιοι σφυρίζουν εντελώς αδιάφορα.

Πολύ ακριβό και με συνωστισμό

«Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες μου με τη γυναίκα μου στη Μύκονο. Ό,τι ώρα κι αν πας εκεί, σου λένε πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, αν και υπάρχουν άδεια τραπέζια. Έτσι, πρέπει να περιμένεις στο μπαρ, μέχρι να σε ειδοποιήσουν πως για να καθίσεις στο τραπέζι υπάρχει μίνιμουμ κατανάλωση στα 1000 ευρώ, ενώ αν θες μεσημεριανό είναι στα στα 100 ευρώ το άτομο. Πολύ ακριβό και οι ξαπλώστρες είναι η μία πάνω στην άλλη. Σχεδόν αγγίζεις τον διπλανό σου. Δεν θα ξαναπάω ποτέ».

'Τα χάσαμε όταν είδαμε τον λογαριασμό»: Τουρίστες «δικάζουν» μαγαζιά της Μυκόνου για τις τιμές

Τραγική εμπειρία

«Το μέρος είναι πραγματική απάτη. Δεν αξίζει να πάτε, πιστέψτε με. Το προμόσιον αυτής της επιχείρησης αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ελληνικής καμπάνιας μάρκετινγκ, προκειμένου να προωθήσουν την αποκλειστικότητα. Προσπαθούν να σε χρεώσουν όσο γίνεται περισσότερο για πράγματα που αλλού τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά. Λένε πως είναι πάντα γεμάτοι, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Το κάνουν επίτηδες για να σου δημιουργήσουν αυτή την αίσθηση. Πρώτα θα σου δώσουν θέση στο lounge κι εκεί πρέπει να πάρεις ποτά. Στη συνέχεια θα σε μετακινήσουν στις πανάκριβες ξαπλώστρες κι αφού έχεις πάει εκεί, τότε θα σου προσφέρουν και τραπέζι, αν φυσικά έχεις ακόμη λεφτά για φαγητό».

'Τα χάσαμε όταν είδαμε τον λογαριασμό»: Τουρίστες «δικάζουν» μαγαζιά της Μυκόνου για τις τιμές

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share