Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γυναίκα έβαλε ηλεκτρική σκούπα έξω στην πλατεία Αριστοτέλους

Η υπάλληλος του μήνα

13 Μαΐου 2022 13:01
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γυναίκα έβαλε ηλεκτρική σκούπα έξω στην πλατεία Αριστοτέλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται στα σίγουρα για την υπάλληλο μήνα, αφού όπως φαίνεται πολύ σοβαρά την παραίνεση του δήμου Θεσσαλονίκης «διατηρείτε την πόλη καθαρή» και από ότι φαίνεται κατέβηκε με την ηλεκτρική σκούπα να καθαρίσει και την πλατεία Αριστοτέλους.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για την νύφη που χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά μετά τον γάμο, γιατί της είπε μία λέξη που δεν έπρεπε να ακούσει.

Όπως φαίνεται στο σχετικό video, η εν λόγω γυναίκα, πιθανότατα εργαζόμενη επιχείρησης, έβαλε κανονικά ηλεκτρική σκούπα στο «πέταλο» της πλατείας Αριστοτέλους, στην συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως…

Δείτε το βίντεο

σκούπα

source : https://www.facebook.com/efthimis.kalfas/videos/10215716589330675/

Posted by Μηδέν on Tuesday, April 24, 2018

Νύφη άφησε την αδερφή της να βάλει στον γάμο ό,τι θέλει και εκείνη εμφανίστηκε με κάτι σοκαριστικό

Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου. Παράλληλα, δείτε τον απίθανο λόγο που χώρισε ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος.

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Μέχρι να έρθει η ημερομηνία του γάμου (10 Αυγούστου), όλοι νόμιζαν ότι η Κριστίνα δεν θα έκανε πραγματικότητα την «απειλή» της. Αλλά όχι.

Φόρεσε την στολή της και φυσικά η φωτογραφία όταν ανέβηκε στο facebook έγινε viral.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share