Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

Ανατριχιαστικό!

13 Μαΐου 2022 12:05
Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του! Αυτό που ακολούθησε στη συνέχεια είναι απίστευτο!

Ο φωτογράφος Έβαν Σίλερ και η σύζυγός του, υπερασπίζονται με πάθος την σωτηρία των άγριων ζώων στον κόσμο. Ταξίδεψαν στην Αφρική πολλές φορές βγάζοντας φωτογραφίες και γράφοντας για τις περιπέτειες τους.

Σε ένα ταξίδι τους στην Μποτσουάνα, συνάντησαν 30-40 μπαμπουίνους που ήταν μέσα σε θάμνους. Φαίνονταν να είναι τρομαγμένοι και σύντομα εμφανίστηκαν δυο θηλυκά λιοντάρια που όρμησαν επάνω τους. Γρήγορα εμφανίστηκαν και άλλα δυο θηλυκά λιοντάρια.Ένας μπαμπουίνος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά πιάστηκε στο στόμα του θηλυκού λιονταριού. Όμως, υπήρχε και ένα μωρό που κρατιόταν από την ετοιμοθάνατη μητέρα του.Το μωρό προσπάθησε να δραπετεύσει από τον κίνδυνο σκαρφαλώνοντας σε ένα δένδρο αλλά δεν είχε την δύναμη να ανεβεί. Το θηλυκό λιοντάρι πήγε κοντά να δει.

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

Η λιονταρίνα άρχισε να παίζει μαζί του.

Η λιονταρίνα ήταν περίεργη αλλά ευγενική με το τρομαγμένο μωρό.

Η λιονταρίνα το πήρε στο στόμα της και απομακρύνθηκε. Μετά κάθισε με το μωρό ανάμεσα στα πόδια της.

Το μωρό κρατήθηκε από την λιονταρίνα και ενστικτωδώς προσπάθησε να θηλάσει.

Αλλά αυτό δεν ήταν το πιο εκπληκτικό κομμάτι…

Την προσοχή της απέσπασαν δυο αρσενικά λιοντάρια που προσπάθησαν να επιτεθούν. Αυτή απάντησε επιθετικά, προστατεύοντας το μικρό!

Στη συνέχεια, ο μπαμπάς μπαμπουίνος που παρακολουθούσε από ψηλά, βρήκε την ευκαιρία και πήρε πίσω το μικρό του.

Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακή η φύση;

Λιοντάρι ετοιμάζεται να κατασπαράξει αγοράκι! Δευτερόλεπτο αργότερα...

Το λιοντάρι πήγε να κατασπαράξει το αγοράκι, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα έγινε κάτι που μας άφησε άφωνους!

Σε αυτό το βίντεο από την πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας θα δείτε την σοκαριστική στιγμή που ένα λιοντάρι ετοιμάζεται να ορμήσει σε ένα μικρό αγοράκι με κίτρινο μπουφάν! Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο

Όπως θα δείτε το λιοντάρι παίρνει φόρα μόλις ο μικρούλης του γυρίζει την πλάτη. Παρόλο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το αγοράκι, το λιοντάρι πέφτει στο προστατευτικό τζάμι του ζωολογικού κήπου.

Όμως, και μόνο η εικόνα προκαλεί δέος και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Boy has close encounter with lion

A 2-year-old boy has a close encounter with a lion at a zoo east of Tokyo.

Posted by Nippon TV News24 Japan on Friday, June 3, 2016

Λιοντάρι τρώει ελάφι που ήταν έγκυος. Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Λιοντάρι τρώει ελάφι που ήταν έγκυος...Αυτό που κάνει στη συνέχεια ξεπερνά κάθε λογική

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κύρια διαφορά που έχουν τα ζώα από τους ανθρώπους είναι ότι η κάθε κίνησή τους είναι υποκινούμενη από τα ένστικτά τους. Η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και να ζυγίζουμε τα πράγματα, μας οδηγεί να παίρνουμε διαφορετικές αποφάσεις. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κυνηγοί σκότωσαν ένα λιοντάρι. Όταν πήγαν να το βγάλουν φωτογραφία, δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε!

Ωστόσο, μία ξεχωριστή σκηνή που δείχνει τη συνείδηση και τη συμπόνια μιας λέαινας, κάνει ακόμα και τους ειδικούς να αμφισβητούν τα όσα ξέρουν μέχρι σήμερα για τον κόσμο των ζώων.

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού η ομάδα είδε κάτι σπάνιο – μια λέαινα να τρώει το κουφάρι ενός θηλυκού ελαφιού.

Αυτό μέχρι στιγμής ακούγεται φυσιολογικό. Αλλά αυτό που κάνει αυτό το περιστατικό αξιοσημείωτο είναι η αντίδραση της λέαινας όταν ανακάλυψε ότι το θήραμά της είχε μωρό στην κοιλιά του.

Ενώ έτρωγε τα εσωτερικά όργανα του ελαφιού, η είδε ένα μωρό μέσα στο σώμα του και έδειχνε θλιμμένη για αυτό που είχε κάνει. "Πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο. Μόλις βγήκε από τη μητέρα, η λέαινα έβγαλε το μωρό από την κοιλιά και το άφησε στο έδαφος. Στη συνέχεια, το μύριζε και το εξερευνούσε," είπε.

Αυτό που ακολουθεί αντιτίθεται με την επιστήμη και τη λογική των ζώων.

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

Η λέαινα προσπάθησε να δει αν το έμβρυο ήταν ακόμα ζωντανό και όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν, το έκρυψε προσεκτικά πίσω από έναν θάμνο. Δεν έφυγε αμέσως, αλλά έμεινε κοντά του για λίγο. Σταμάτησε επίσης να τρώει τη μητέρα και φαινόταν λυπημένη για ό,τι είχε κάνει. Η μητρική της αγάπη ήταν ορατή από τον τρόπο που μετέφερε το νεκρό μωρό για να «το θάψει».

"Σταμάτησε ξανά και έβαλε με προσοχή το έμβρυο στο έδαφος, όλη την ώρα το κοίταζε έντονα και νευρικά. Έσπρωξε το έμβρυο με τη μύτη της και το έπιασε από πίσω μέρος του λαιμού του σαν να ήταν ένα από τα δικά της μωρά". Φρίκη: Λιοντάρι όρμησε σε θηριοδαμαστή!

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

"Παρακολουθήσαμε καθώς περπατούσε προσεκτικά προς έναν θάμνο όπου και άφησε το έμβρυο. Το έσπρωξε πάλι μερικές φορές με τη μύτη της, κοιτάζοντας γύρω της όλη την ώρα σαν να περίμενε βοήθεια.

"Αυτή ήταν σίγουρα μια από τις πιο όμορφες κινήσεις ζώων που έχω δει ποτέ. Τι σκέφτηκε; Γιατί αντέδρασε έτσι;" συμπλήρωσε ο Gerry.

Ήταν δίπλα στη νεκρή μητέρα και για αρκετή ώρα. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να διαπιστώσει ότι το ζώο αισθάνθηκε «ένοχο» που έφαγε μία έγκυο ελαφίνα.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα: αισθάνονται, πονούν, αγαπούν, αντιλαμβάνονται, κρίνουν, θυμούνται, και έχουν συνείδηση, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι.

Λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο κι ανακαλύπτει το μωρό του- Δεν θα πιστεύετε την συνέχεια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share