Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές: Νύφη πήγε να παραλάβει τα γαμήλια παπούτσια της και βρήκε ένα γράμμα από τη νεκρή μητέρα της

Τι της έγραψε;

13 Μαΐου 2022 09:45
Ραγίζει καρδιές: Νύφη πήγε να παραλάβει τα γαμήλια παπούτσια της και βρήκε ένα γράμμα από τη νεκρή μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αναπάντεχη έκπληξη περίμενε την 38χρονη Emma, από το Leicestershire της Βρετανίας, όταν πήγε να παραλάβει τα νυφικά της παπούτσια καθώς εκεί βρήκε ένα συγκινητικό γράμμα από τη μητέρα της.

Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ για την νύφη που χώρισε τον γαμπρό 3 λεπτά μετά τον γάμο, γιατί της είπε μία λέξη που δεν έπρεπε να ακούσει.

Η κοπέλα έχασε τη μητέρα της από καρκίνο στους πνεύμονες λίγους μήνες πριν τον γάμο της, ωστόσο η μαμά της βρήκε τον τρόπο να είναι «μαζί» της εκείνη την ημέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ραγίζει καρδιές: Νύφη πήγε να παραλάβει τα γαμήλια παπούτσια της και βρήκε ένα γράμμα από τη νεκρή μητέρα της

Στις σόλες των παπουτσιών ήταν γραμμένο το εξής μήνυμα:

«Ήθελα να έχεις ένα δώρο από μένα την ημέρα του γάμου σου. Τα γαμήλια παπούτσια σου είναι το δώρο μου. Ελπίζω να έχετε μία μαγική ημέρα. Με αγάπη και πολλές μεγάλες αγκαλιές, η μαμά σου», ήταν το μήνυμα της μητέρας της, η οποία είχε φροντίσει να στείλει ένα μέιλ στο κατάστημα που θα έφτιαχνε τα νυφικά παπούτσια της κόρη της για να έχει κάτι από εκείνη την ημέρα του γάμου αφού εκείνη δεν θα ήταν δίπλα της.

«Δεν είχα ιδέα για τα παπούτσια. Ο αρραβωνιαστικός μου το γνώριζε, αλλά εγώ έπαθα σοκ. Έβγαλα έξω το ένα παπούτσι και είδα μέρος του μηνύματος. Δεν φανταζόμουν ποιος θα μπορούσε να είναι. Όταν συνειδητοποίησα πως ήταν από τη μητέρα μου κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να ανασάνω και να μιλήσω από τα κλάματα. Δεν έλαβα γράμμα, δεν της είχε απομείνει χρόνος. Επομένως το γράμμα στα παπούτσια είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε η 38χρονη κοπέλα.

Η κυρία που έχει το κατάστημα με τα παπούτσια είπε πως λίγο καιρό αφού πήγε η Emma στο μαγαζί δέχθηκε ένα μήνυμα από τη μητέρα της που της έλεγε πως θέλει να πληρώσει τα παπούτσια γιατί δεν θα τα καταφέρει μέχρι τον γάμο της κόρης της.

«Είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο ζευγάρι παπουτσιών που έχω φτιάξει. Ελπίζω την ημέρα εκείνη να της δώσει λίγη ανακούφιση. Θα είναι σαν να τη συνοδεύει η μητέρα της στον γάμο».

Νύφη άφησε την αδερφή της να βάλει στον γάμο ό,τι θέλει και εκείνη εμφανίστηκε με κάτι σοκαριστικό

Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την δεν επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου. Παράλληλα, δείτε τον απίθανο λόγο που χώρισε ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος.

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Μέχρι να έρθει η ημερομηνία του γάμου (10 Αυγούστου), όλοι νόμιζαν ότι η Κριστίνα δεν θα έκανε πραγματικότητα την «απειλή» της. Αλλά όχι.

Φόρεσε την στολή της και φυσικά η φωτογραφία όταν ανέβηκε στο facebook έγινε viral.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share