Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το 1977 έσωσε ένα μωρό από τις φλόγες - 43 χρόνια αργότερα βλέπει μια φωτογραφία στο Facebook και... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

9 Μαΐου 2022 20:00
Το 1977 έσωσε ένα μωρό από τις φλόγες - 43 χρόνια αργότερα βλέπει μια φωτογραφία στο Facebook και... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 1977 μια γυναίκα έσωσε ένα μωρό από τις φλόγες. 43 χρόνια αργότερα βλέπει μια φωτογραφία στο Facebook και παθαίνει σοκ! Για δεκαετίες, η Αμάντα Σκαρπινατίτη διατηρούσε την παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία μιας νοσοκόμας που την κρατούσε όταν ήταν μωρό.

Ήταν το 1977 όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη, αφού η Αμάντα υπέστη σοβαρό ατύχημα όταν ήταν 3 μηνών. Έπεσε από τον καναπέ, πάνω σε έναν υγραντήρα ζεστού ατμού και έμεινε με εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ενώ, μία έγκυος μητέρα νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της! Μόλις όμως έκοψε την τούρτα, της κόπηκε η ανάσα!

Στη φωτογραφία, το κεφάλι του μικρού κοριτσιού είναι τυλιγμένο με γάζα καθώς η νοσοκόμα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να την ανακουφίσει.

Κατά τα επόμενα χρόνια, το κορίτσι εκφοβίστηκε από τους συμμαθητές της, λόγω της εμφάνισής της. Κάθε φορά που είχε μια φοβερή μέρα, έπαιρνε την ασπρόμαυρη φωτογραφία της νοσοκόμας για να νοιώσει καλύτερα.

Η Αμάντα, πίστευε ότι μια μέρα να βρει τον φύλακα άγγελό της. Έψαξε για 20 χρόνια και τελικά αποφάσισε να στραφεί σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σαν τελευταία προσπάθεια. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι απίστευτα συγκινητικό!

Κοινοποίησε τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook γράφοντας: «Θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομά της και αν είναι δυνατόν να έχω την ευκαιρία να της μιλήσω και να την συναντήσω. Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να φτάσει».

Μετά την εξάπλωση της ανάρτησης, η Angela Leary, που εργάζονταν ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο την ίδια χρονιά, αναγνώρισε τη συνάδελφό της Susan Berger.

Η Susan ήταν 21 χρονών και είχε μόλις τελειώσει το κολλέγιο. Είχε επίσης κρατήσει τις φωτογραφίες και ποτέ δεν είχε ξεχάσει το μικρό κορίτσι με τα εγκαύματα.

«Τη θυμάμαι. Ήταν πολύ ήρεμη», θυμάται η Susan. «Συνήθως, όταν τα μωρά βγαίνουν από χειρουργική επέμβαση κοιμούνται ή κλαίνε. Ήταν απλά τόσο ήρεμη και καλή». Λίγο αργότερα, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν μετά από 38 χρόνια.

«Δεν ξέρω πόσες νοσοκόμες είναι τόσο τυχερές, που να τις θυμάται κάποιος από εκείνη την εποχή, λέει η Susan».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share