Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

29χρονος γνώριζε ότι η γυναίκα του τον απατά - Όταν μπήκε στο σπίτι με την κάμερα κανένας δεν περίμενε την αντίδρασή του (Video)

Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε αν ξέρατε πως η γυναίκα σας σας απατά;

8 Μαΐου 2022 14:16
29χρονος γνώριζε ότι η γυναίκα του τον απατά - Όταν μπήκε στο σπίτι με την κάμερα κανένας δεν περίμενε την αντίδρασή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 29χρονος γνώριζε ότι η γυναίκα του τον απατά. Όταν μπήκε στο σπίτι με την κάμερα κανένας δεν περίμενε την αντίδρασή του! Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του και τα είδε όλα με αυτό που έκανε ολόγυμνη!

Συγκεκριμένα, ένας πεζοναύτης όταν γύρισε από την στρατιωτική βάση που υπηρετούσε στο σπίτι τους, ήξερε πως μέσα ήταν η γυναίκα του με την εραστή του!

Τότε έκανε το... απίστευτο! Πήρε την κάμερα, μπήκε στο σπίτι, κατέγραψε τα πάντα και συγκεκριμένα την σύζυγό του με τον εραστή της να φιλιούνται στην μπανιέρα και δίχως να πει κουβέντα αποχώρησε!

Δείτε το βίντεο:

26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού - Κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος θα... σοκαριστείτε

26χρονη έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με την κάμερα του κινητού. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε! Όταν αυτή η έγκυος μητέρα αισθάνθηκε το μωρό της να κλωτσάει, πήρε το τηλέφωνό της για να καταγράψει τις κινήσεις. Επίσης, μία 35χρονη γυναίκα έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.

Μάλλον δεν περίμενε να βγάλει αυτό το βίντεο. Αν και η μαμά είναι ήρεμη στο βίντεο, οι θεατές στο διαδίκτυο είναι σοκαρισμένοι. Το περιστατικό φαίνεται να είναι κάτι από την ταινία φρίκης, επιστημονικής φαντασίας. Εκείνη όμως είναι περήφανη που το μωρό της είναι σε θέση να κλωτσήσει τόσο δυνατά.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν αυτά τα βίντεο ανησυχητικό. Ωστόσο, μερικοί άλλοι είπαν ότι αυτό είναι απλά ένα φυσιολογικό μέρος της εγκυμοσύνης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share