Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

4 Μαΐου 2022 09:33
27χρονη έγκυος πήγε να κάνει υπερηχογράφημα - Όταν το είδαν οι γιατροί πάγωσαν και της είπαν να το ρίξει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

27χρονη ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς. Επίσης, μια 24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε»

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την 27χρονη να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Και οι δύο γονείς ωστόσο συμφώνησαν ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουν μία ευκαιρία. Η 27χρονη γέννησε με καισαρική. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

Όταν η 27χρονη γέννησε, έμεινε έκθαμβη με τα κοριτσάκια της. «Κατευθείαν είπα ότι ήταν πανέμορφες. Μου κρατούσαν και οι δύο τα δάχτυλα μου, και βγήκαν στον κόσμο με δυνατές φωνές. Τότε κατάλαβα ότι έκανα την σωστή επιλογή.» Είπε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως είναι τώρα ένα χρόνο μετά το χειρουργείο, τα 2 ετών δίδυμα κοριτσάκια:

34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει - Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό (Video)

Ένας 34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει. Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό! Ενώ, σοκάρει η ιστορία όπου μια 32χρονη έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο!

Αυτή είναι η στιγμή που ένας φαινομενικά ήρεμος πατέρας λιποθύμησε ξαφνικά στην αίθουσα του τοκετού ενώ υποστήριζε την γυναίκα του που γεννούσε. Ο Ben, 34 ετών λιποθύμησε ενώ έβλεπε την σύντροφό τους, Amy, να γεννάει στο νοσοκομείο του Birmingham.

Αποκάλυψε πως ένιωθε τον πόνο της συντρόφου τους και πως πήρε πάνω από 6 κιλά από λιγούρες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αρχικά φαινόταν ήρεμος καθώς την βοηθούσε να διαχειριστεί τον πόνο. Βλέποντας όμως την πίεση που δεχόταν ξαφνικά κατέρρευσε!

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε ένα πάρκινγκ, ήταν μαζί για 3 μήνες πριν μείνει έγκυος η Amy. Εκείνη είπε: «Ο Ben είναι πολύ συναισθηματικός και αυτό μου αρέσει.»

Εκείνος είπε πως έμεινε και ο ίδιος «έγκυος» και πως βίωσε τις δικές του λιγούρες μέσα από την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η συγκίνηση στα πρόσωπά τους είναι εμφανής καθώς καλωσόρισαν την κόρη τους, Amber-Rose.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share